Hjulmand efter Heerenveen: En rigtig god test

Kategorier

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland sluttede træningslejren af mod SC Heerenveen som vandt kampen med 3-2, men det var efter at FCN havde givet nogle lidt åndsvage mål væk.

– Det er et misvisende resultat, vi lader nogle åndsvage mål gå ind. Men jeg vil dog også sige at vi kreerer nogle gode chancer, og langt flere end den forrige kamp mod Twente. En lige kamp, og Heerenveen var en god test for os. Det er et hold med en dygtig midtbane og de spillede meget, dygtige spillere centralt. Testen var vores presspil og det fungerede faktisk super godt.

-Vi kom op i tempo og endnu et skridt videre. Vi er ikke tilfredse med resultatet, men den skarphed finder vi frem i næste uge. Vi fik nogle af U/21-spillerne fik kampminutter, de har ikke været med i så lang tid, så de skal også op i tempo og have benene sikkert i gang igen, fortalte Kasper Hjulmand efter kampen.

FCN spiller sidste træningskamp på tirsdag kl.16.00 i Farum.