Hjulmand før Heerenveen: Vi vil stadig fordele spilletiden

Kategorier

Foto: fcn.dk

FC Nordsjællands træningslejr lakker mod enden for søndag aften går det hjem igen til Danmark. Men inden da skal der i aften, lørdag, spille træningskamp mod SC Heerenveen. Cheftræner Kasper Hjulmand forventer stadig at skulle rotere en del på holdet.

– Vi glæder os til en god kamp mod et godt hollandsk hold. Vi har denne her kamp i dag, og så har vi også en kamp på tirsdag, som betyder at vi kan bringe nogle flere spillere i spil i den kamp, da vi først spiller mod OB om mandagen. Det gør så, at vi fordeler spilletiden bedst muligt, således at vi får flest mulige spillere i spil frem mod OB.

– Det er ikke sådan, at jeg tænker at man har 11 spillere, det er jo en hel trup, og jo flere spillere der er klar til at træde til, jo stærkere vil vi stå i at kunne konkurrere. Det betyder også, at vi igen i dag vil se de alternativer vi har på positioner, men også i forhold til system-skifte. Vi skal kende de muligheder vi har, når vi går igang med Superliga, og så skal vi selvfølgelig føle at vi er kommet et skridt nærmere, at være klar til Superliga-starten, siger Kasper Hjulmand.

Sent mandag aften stødte de danske U/21-drenge til truppen i Holland, og de fleste af de spillere vil få spilletid i aftenens kamp mod SC Heerenveen.

– Det er fedt, at få dem tilbage ind i truppen. De bidrager med kvalitet, karakter og personlighed. Det er dem, som er vores gamle drenge, de skal selvfølgelig løfte resten af truppen. De har bragt ny energi og kvalitet ind i vores træninger. De fleste af dem, som er klar vil få spilletid i aftenens kamp. Det bliver ikke fuld spilletid, da de kun har haft 4 dage med truppen, men de får selvfølgelig spilletid, og vi glæder os til at få dem med ind på banen igen, slutter Hjulmand.

Du kan læse om aftenens modstander lige HER.