Hjulmand: Fin kontrol mod Twente

Kategorier

Foto: fcn.dk

Cheftræner Kasper Hjulmand var generelt tilfreds med udbyttet af kampen mod FC Twente, hvor FCN var i spillemæssig kontrol det meste af kampen, men manglede at skabe de helt store chancer i første halvleg.

Hjulmand sagde følgende efter kampen:

– Helt generelt er jeg tilfreds med kampen, men vi manglede de sidste rigtige bevægelser for at få skabt nogle større chancer. Men en kamp hvor vi var i fin kontrol hele vejen igennem, og det blev mere og mere som kampen skred frem. Der vil lure mange chancer til os, hvis vi får sat tingene bedre sammen.

– 2. halvleg var kun vores, og Peter i målet havde vist ikke en redning i 2.halvleg. Der blev kæmpet godt og arbejdet godt. Og så har vi vores fokus på det defensive, vores pres og vores standard situationer, vi arbejder hverdag for at forbedre de ting. Vi så et eksempel i dag, at det er noget som vi skal have fokus på.

– Det var dejligt at se de helt unge komme på banen og give den gas. De er i gang med at lære en hel masse, og jeg tror, at de er trætte, for der er mange ting, som de skal suge til sig. Det er nogle dygtige spillere, som skal lære at arbejde hårdt for hvordan det er at spille med de store drenge for der er noget mere fysik. Men de har reageret godt på det, og de gled jo egentlig bare ind i spillet og gjorde det, som var forventet af dem. Det er jeg glad for.