Fine takter i remis med FC Twente

Kategorier

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland og FC Twente bød tirsdag aften hinanden op til dans i et tæt 1-1 opgør, hvor FCN havde det meste af spillet, men uden at blive rigtig farlige før i 2.halvleg. Kampen blev spillet på Sportspark het Midden i Vriezenveen, som til dagligt huser klubben DOS’37.

FCN stillede op uden de 6 U/21-landsholdsspillere, som først sent er ankommet til Holland, og Emil Damgaard, Pascal Gregor og Lasse Petry er stadig i færd med deres genoptræning.

Twente bragte sig foran efter kun 13 minutter, da Dylan George steg til vejrs efter et frispark i venstreside. George kom højst og dirigerede flot bolden over i det lange hjørne til 1-0 føring. Derfra var der ikke mange flere chancer i første halvleg, som FCN kontrollerede på bolden, men altså uden at skabe de store chancer.

Der blev justeret nogle ting i pausen og det gav tidligt bonus i 2.halvleg. For allerede i det 49 minut samlede Collins Tanor en retur fra et hjørnespark op, og udenfor feltet sparkede ghaneseren fladt og hårdt mod mål og kunne se bolden glide ind langs stolpen til 1-1.

10 minutter senere havde indskiftede Ernest Asante et forsøg på stolpen efter et meget kort aftræk og tørt spark. Nogle minutter senere var Patrick da Silva på spil på venstrekanten, hvor hans indlæg fandt Asante. Afslutningen kunne dog kun lige dirigeres mod fjerneste stolpe, og her kom Jöel Drommel ned til stolpen og fik prikket bolden ud til hjørnespark.

Mod slutningen af kampen blev der skiftet meget ud, men det var stadig FCN der forsatte med at styre spillet. I slutminutter var Karlo Bartolec tæt på at finde Jakob Johansson inde foran mål, men angriber kom et splitsekund forsent. Kampen sluttede altså 1-1.

Opstillingen til kampen mod FC Twente:

Alex Runarsson (46min, Peter Vindahl)
Abdul Mumin (46min, Andreas Skovgaard)
Viktor Tranberg
Patrick Mtiliga (65min, Magnus Kofod Andersen)
Karlo Bartolec
Patrick da Silva
Victor Nelsson (83min, Mikkel Damsgaard)
Collins Tanor (75min, Nicolai Frederiksen)
Godsway Donyoh (75min, Jakob Johansson)
Tobias Mikkelsen (56min, Mathias Rasmussen)
Mohammed Fellah (56min, Ernest Asante)