FCN og Morten Karlsen forlænger aftalen

Kategorier

Morten Karlsen ses her på træningsbanen sammen med Søren Krogh.

Foto: fcn.dk

Morten Karlsen har netop afsluttet sin tredje sæson som træner for FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab, og kontrakten med FCN er nu forlænget. Karlsen vil forsat være cheftræner for U/19-holdet og dermed fortsætte det tætte samarbejde med de øvrige akademitrænere samt med Superligastaben.

Sportschef for akademiet Jan Laursen fortæller om forlængelsen af Morten Karlsen.

– Karlsen har stærke FCN-værdier og er en træner med et stort potentiale, som vi glæder os enormt meget til at forsætte med at udvikle ligesom vi glæder os over at Morten valgte FCN fremfor nogle af de andre spændende jobmuligheder han havde som senior træner. Han og U/19 teamet har været dygtige til at gøre U/19-spillerne klar til Superliga-fodbold, og dette punkt skal videreudvikles, så spillerne bliver endnu bedre klædt på til at spille i Superligaen i en meget ung alder, fortæller Jan Laursen.

Morten Karlsen spillede 145 kampe for FCN fra sommeren 2004 og frem til 2010, inden han sluttede sin aktive karriere i 2014 efter en rundtur forbi, Randers, Esbjerg, Lyngby og HB Køge, hvor han sideløbende startede sin uddannelse som træner.

– Jeg er både glad og stolt over at forsætte i FCN. Det viser, at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg valgte at stoppe med selv, at spille i 2014. Jeg er kommet ind i et godt træner-miljø, hvor vi på kryds og tværs af trænere på akademiet og Superligaen har enormt gode og respektfulde diskussioner omkring spillet og udviklingen af det. Den arbejdsform udvikler mig, og giver mig stærke forudsætninger for at blive en bedre træner.

– FCN er samtidig en klub, som altid har haft de stærke og klare værdier for hvordan tingene skal gøres. Det skinner igennem i hverdagen, og visionen om at udvikle de bedste unge spillere tiltaler mig voldsomt meget. Jeg er sikker på at vi i fremtiden vil komme buldrende, som klub med vores dygtige trænere og spillere, fortæller Morten Karlsen.

Morten Karlsen har netop færdiggjort og bestået sin P-trænerlicens. Morten Karlsen har sammen med resten af akademitrænerne været med til at udvikle en lang række af spillere til Alka Superliga-holdet, så som bl.a. Mathias Jensen, Mads Mini Jensen, Emre Mor, Andreas Skovgaard, Victor Nelsson, Viktor Tranberg, Christian TK Køhler etc.