Fanbaren flytter i større og vante omgivelser

Kategorier

Fanbaren vendte i foråret tilbage før FC Nordsjællands hjemmekampe, og det var med gode fanpriser og Happy Hour.

Fans af FC Nordsjælland har dog udtryk et ønske om at få rykket fanbaren tilbage i større og mere vente omgivelser, nemlig i lokalerne bagved D-tribunen, altså ved siden af Fitness World. Det var her at fanbaren i gamle dage befandt sig, og lokalet er blevet shinet op således at der er mulighed for at spille pool, dart og bordfodbold før og efter Superliga-kampene.

Happy Hour forsætter
Der vil som sædvanlig være åbent fra to timer før kampstart med Happy Hour i den første åbningstime og samme favorable priser som hidtil. Besøg fanbaren efter kampen i de nye omgivelser i Club FCN med indgang fra passagen bag D-tribunen.

Til kampen mod Brøndby på søndag kl. 16 i Right to Dream Park vil FCN Fanbar således åbne kl. 14 med Happy Hour priser frem til kl. 15 og derfra de sædvanlig favorable FCN Fanbar-priser:
Øl 40 cl. pilsner/classic: 1 coin

Efter kampen vil der atter være åbent i et par timer. Og forhåbentlig har fansene noget at fejre, når kampen skal diskuteres igennem.

Selv om FCN Fanbar har holdt flyttedag, vil restaurant BITE også stadig holde åbent på alle kampdage, hvor det serveres Matchday menu.