Emiliano: Vi har selvtillid til at komme igen

Kategorier

Emiliano Marcondes forsøgte sig med et saksespark i 1. halvleg, men det var efter pausen, han slog til med først en assist og derefter sejrsmålet.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland viste igen stor moral og slog til med et sejrsmål kort efter modstandernes udligning.

Det var en flok meget trætte og superglade FCN-spillere, der i omklædningsrummet kunne gøre status efter endnu en sejr:

Emiliano Marcondes blev matchvinder og kæmpede for sejren, så der til sidst var kramper undervejs:

– Ja, kramperne kom lige til sidst, for jeg er ikke helt oppe på 100% endnu efter sommerens U/21 slutrunde. Men det var dejligt at score målet til 3-2 og også at få lavet en assist. Jeg synes, vi styrer kampen i hele 1. halvleg, og den burde ikke blive lige til sidst.

– Men heldigvis har vi selvtillid til at komme tilbage, selv om modstanderne scorer, og tre sejre i træk er fantastisk. Nu skal vi bare til at spille godt i en hel kamp. Det gode er, at vi står godt imod i dårlige perioder og slår til i de gode. De er hele tiden bange for os, fordi vi kan lave de hurtige omstillinger, siger Emiliano Marcondes.

Viktor Tranberg var så uheldig at score selvmål til 2-2 og var derfor ekstra glad for sejrsmålet:

– Det var skønt, når man laver en fejl, at det ikke kommer til at koste. Så jeg var da lidt lettet, da Emiliano scorede til 3-2 så hurtigt efter.

– Men ellers er det jo bare sådan, at man laver fejl. Det sker for alle, og så må man bare holde hovedet koldt og fortsætte med at spille fornuftigt, lyder det fra en glad Viktor Tranberg, der også var tæt på at score i den rigtige ende med et flot hovedstødsforsøg i 1. halvleg.

18-årige Magnus Kofod Andersen spillede alle 90 minutter i sin første kamp fra start:

– Det var hårdt til sidst, og der var også en lille krampe på vej. Men det var en fantastisk oplevelse, og så sådan en sejr hver på hjemmebane.

– Det var dejligt at være med fra start, og jeg følte, det var let at falde ind i spillet sammen med så mange gode kombinationsspillere, siger Magnus Kofod Andersen.