Billetinfo til søndagens kamp mod Brøndby

Kategorier

Mathias Jensen i duel med Teemu Pukki.

Foto: Boesenfoto.dk

Første hjemmekamp bliver spillet på søndag den 23.juli kl.16.00 når Brøndby IF kommer på besøg. Stadion åbner kl.15.00 undtagen BIF-udebaneafsnit, som åbner allerede kl.14.30.

Familieafsnit til Brøndby
FC Nordsjælland har vanen tro et familie-afsnit klar til Brøndby fans, som ønsker at se søndagens opgør i Farum med kickoff kl.16.00. Det har været en tradition i FCN igennem mange år, at tilbyde familie-afsnit til kampe mod Brøndby og FCK, da efterspørgslen blandt familier har været stor blandt de to udeholds fans.

Samtidig er transporttiden ikke lang til Farum, og det giver gode forudsætninger for familier til at følge deres hold på udebane. Familie-afsnittet giver yderligere en god sikkerhed for de yngste, som ikke ønsker at sidde blandt udeholdets mest inkarnerede fans.

Familie-afsnittet bliver som altid den sidste del af C-tribunen i C1 & C2, som vender ned mod B-tribunen (udeholdets tribunen). Det er muligt at se stadion-oversigten her længere nede på billetinfo.

Billetpriser:
Priser for Alka Superliga-kampe i sæsonen 2017/18 ved online køb eller i FCNshoppen (indtil billethusene åbner før kampene):

Voksen: Kr. 125,- til kr. 150,-
Børn/Unge: (8-17 år): Kr. 50,- til kr. 75,-
Børn under 8 år kommer gratis ind

Priser for køb af billetter i billethusene ved stadion:
Voksne: Kr. 145,- til kr. 170,-
Børn/Unge (8-17år): Kr. 70,- til kr. 95,-
Børn under 8 år kommer gratis ind