Benyt det billige FCN-tilbud på sæsonkort

Kategorier

En ny undersøgelse viser, at man får mest for pengene i Right to Dream Park, hvis man ønsker at være kampklar med sæsonkort, hjemmebanetrøje og klubbens halstørklæde.

Den nye sæson starter allerede på fredag, og FCN spiller sin første kamp ude mod OB på mandag. Herefter går det løs i Right to Dream Park søndag 23. juli med braget mod Brøndby, og søndag 30. juli kommer AaB med den tidligere FCN-træner Morten Wieghorst på besøg.

Benyt derfor nu FC Nordsjællands billige tilbud på sæsonkort og vær klar til at de spændende hjemmekampe. I Right to Dream Park får man virkelig noget for pengene. En helt ny undersøgelse har netop vist, at FCN har det billigste tilbud af samtlige 14 Superligaklubber på en pakke, der omfatter sæsonkort, hjemmebanetrøje og klubbens halstørklæde.

Læs om undersøgelsen HER  eller direkte hos Cuponation HER.

Man kan naturligvis også nøjes med kun at købe sæsonkort, som har været til salg i et stykke tid nu, og du kan købe et voksen sæsonkort til D-tribunen for kun 33 kroner pr. kamp, og 20 kroner pr. kamp for et børnesæsonkort.

FCN spiller i dag kl. 16.00 den sidste træningskamp mod FC Bridges fra Chicago, inden det går løs for alvor. Der er naturligvis gratis adgang til den kamp, der spilles på bane 6, træningsbanen bag Right to Dream Park.

Se Superliga-programmet HER.

Køb dit sæsonkort HER.

Forny dit sæsonkort HER.

Sæsonkortpriser for 17/18

D-tribunen
Voksen: 599,- (33,- pr. kamp) / Barn: 349,- (20,- pr. kamp)

Alm. Langside
Voksen: 1099,- (61,- pr. kamp)/ Barn: 549,- (30,5,- pr. kamp)

C3
Voksen: 1499,- (83,- pr. kamp) / Barn: 749,- (42,- pr. kamp)

Kerneproduktet

  • Billet til alle SL- og pokalkampe i sæsonen 17/18.
  • En udebanetur i løbet af sæsonen
  • Invitation til specielle sæsonkort-arrangementer
  • 10 % rabat i FCN shoppen
  • Særlige tilbud fra FCN shoppen
  • Mulighed for at videregive dit sæde til en anden