U/17 blev pokalvinder

Kategorier

Det var den helt store pokalfinale aften på Frederiksberg Idrætspark, hvor U/17 og U/19 spillede mod henholdvis Hvidovre og Brøndby. Begge kampe var tætte og bød på drama, og U/17 sluttede som pokalen, mens U/19 måtte se Brøndby forlade stadion med trofæet.

Kasper Kurlands U/17-drengene spillede ikke deres bedste kamp i sæsonen, og var da også bagud 1-0 indtil kort før tid. Hvidovre havde nemlig på et frispark i første halvleg bragt sig foran, men det var FCN som hele tiden forsøgte at lirke HIF-forsvaret op, men pasningerne flød ikke just.

I 2.halvleg gjorde drengene det sværre for sig selv, da målmand Rasmus From fik et rødt kort for at stoppe en Hvidovre-angriber på vej alene igennem. På mål kom i stedet Lucas Bøje-Larsen, som skulle vise sig at få en hovedrolle senere i kampen. Udvisningen ændrede dog ikke kampbilledet synderligt, FCN pressede stadig på for en udligning uden at det blev til de helt store chancer.

Andreas Chabert ville det dog anderledes for kort før tid trak han ind i banen, og efter lidt bandespil og tacklinger fik Charbert sparkede bolden i kassen til udligningen 1-1. Det uafgjorte resultat betød en straffesparks-konkurrence, hvor Lucas Bøje-Larsen snuppede hovedrollen.

Markspilleren viste ganske unikke evner, som målmand, da han pillede de første to straffespark fra Hvidovre i fantastisk stil, og var sikker i sin sag efterfølgende.

– Jeg har sagt til Kurland, at jeg skal stå på mål i næste sæson. Ej, det er bare gas. Det var fedt at kunne hjælpe holdet og vi kunne vinde på trods af en knapt så god præstation, fortalte Lucas Bøje-Larsen efter kampen.

Cheftræner Kasper Kurland var stolt over drengenes karakter, som han havde set flere gange i løbet af sæsonen.

– Vi spiller vel vores dårligste kamp i sæsonen, og Hvidovre leverede en god figur og gjorde det svært for os. Men jeg er stolt af drengene, de viser karakter ved at komme tilbage på den måde. De har vist styrke på de områder de meste af sæsonen, det gør os stolte, sagde cheftræner Kasper Kurland.

Facts:
Hvidovre-FC Nordsjælland 1-1 (2-4, efter straffespark)
28min, 1-0 Hvidovre
77min, 1-1 Andreas Charbert

U/19 missede pokalen
Morten Karlsens drenge gik fra helvede til himmel og igen helvede i løbet af kampen. FCN-spillerne fik en skidt start ved at komme bagud 0-1 efter kun et minut. Kort før pausen blev der dog udlignet på mål af Niklas Kristiansen på flot overblik af Nicolai Frederiksen.

2.halvleg startede FCN bedst og et flot gennemspillet angreb gik gennem højresiden, via midten hos Daniel Skov der dirigerede bolden videre med hælen til Nicolai Frederiksen der med en skudfinte snød forsvaret og tordnede bolden i mål til 2-1 føring.

Brøndby ville det dog anderledes og de satte sig på kampen derefter og fik fortjent udlignet til 2-2. Det blev også 2-3 efter et indlæg blev rettet af og snød Oliver Thorup i målet ved den forreste stolpe. Kort før tid lukkede Brøndby kampen på endnu en omstilling og en resolut afslutning til 2-4.

Facts:
FC Nordsjælland-Brøndby IF 2-4
1min, 0-1 Brøndby
43min, 1-1 Niklas Kristiansen
55min, 2-1 Nicolai Frederiksen
61min, 2-2 Brøndby
66min, 2-3 Brøndby
88min, 2-3 Brøndby