Ny kontrakt til Alex Runarsson

Kategorier

Alex Runarsson skifter fra nummer 16 til nummer 1.

Foto: fcn.dk

Den islandske målmand forlænger aftalen til 2020, og trækker samtidig i trøje nummer 1 til den nye sæson.

Alex Runarsson skiftede tilbage i januar 2014 til FC Nordsjælland fra KR Reykjavik. Målmanden var en del af U/19-holdet det første halve år, men blev derefter rykket op i Superliga-truppen.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om forlængelsen:

– Alex har vist stor fremgang i forårets kampe og har fået stor stabilitet ind i sit spil. Potentiale er der masser af hos Alex og vi er glade for at han i samarbejdet med vores nye dygtige målmandstræner Iñaki Caña har gjort store fremskridt. Vi glæder os til at se Alex forsætte den gode udvikling og blive en profil på vores hold og i Superligaen.

– Alex har været i FCN i tre et halvt år og har taget klubbens værdier ind under huden med hårdt arbejde træningsbanen og med et ønske om at gøre en forskel for andre. Han er altid en af de første der melder sig klar til at repræsentere klubben i forskellige sammenhænge udenfor banen. Det tillægger vi stor værdi, og viser en stærk personlighed, fortæller CV.

Alex Runarsson har spillet 27 kampe for FC Nordsjælland og er samtidig noteret for 27 kampe for de islandske ungdomslandshold.

– Det var ikke et svært valgt for mig at forlænge aftalen. Jeg har været glad for min tid i FCN, hvor jeg er blevet voksen og mere mentalt parat til at tage imod de udfordringer som man møder som professionel fodboldspiller.

– Jeg glæder mig til at forsætte arbejdet med vores trænerteam og målmandstræner Iñaki, som virkelig har hjulpet mig i den rigtige retning det sidste halve år. Det er en spændende tid vi går i møde med den nye sæson, og hvor jeg glæder mig til at tage endnu mere ansvar, fortæller Alex Runarsson.

Facts om Runar Alex Runarsson:

Alder: 22 år, årgang 1995
Debut: 18.05.2015
Ungdomsklubber: KR Reykjavik
Kampe for FCN: 27
U-landskampe: 27