Magnus Kofod fik sin landsholdsdebut

Kategorier

Magnus Kofod Andersen fik debut på U/18 landsholdet og dermed sin første optræden i nationaldragten.

FCN havde tre spillere med i de to U/18 landskampe mod Grækenland, og for Magnus Kofod Andersen var det første optræden i nationaldragten.

Danmarks U/18 landshold spillede hen over weekenden to venskabskampe mod Grækenland, og i truppen var FCN repræsenteret af forsvarsspiller Kasper Jørgensen, midtbanespiller Magnus Kofod Andersen og angriber Nicolai Frederiksen.

Danmark tabte den første kamp mod Grækenland, spillet i Slagelse, med 0-1. Her spillede Nicolai Frederiksen hele kampen, mens Kasper Jørgensen og Magnus Kofod Andersen kom på banen efter en times spil. Det var et meget uheldigt nederlag, som danskerne også revancherede grundigt tre dage senere, da Grækenland blev slået 5-2 på Castus stadion i Herfølge. I den kamp spillede Magnus Kofod fuld tid, mens Kasper Jørgensen var på banen i den første time.

For Nicolai Frederiksen, der kun er årgang 2000, var det den første kamp på U/18 landsholdet, men han har tidligere spillet i alt 16 kampe på U/16 og U/17 landsholdene.

Kasper Jørgensen og Magnus Kofod Andersen er begge årgang 1999. Kasper Jørgensen havde spillet tre U/18 landskampe forinden mødet med grækerne og også fire U-landskampe på U/17, mens det for Magnus Kofod Andersen var debut i nationaldragten, da han kom på banen i den sidste halve time af den første kamp. Og han fik altså også en super oplevelse med en hel kamp på banen i 5-2 sejren.

Alle tre kan nu se frem til også at spille pokalfinale i morgen aften for FCN mod Brøndby på Frederiksberg stadion.