FCN U/17 fik bronzen overrakt i Aalborg

Kategorier

Både U/19 og U/17 sluttede sæsonen af ude mod AaB lørdag. U/19 fik point med hjem i bagagen, mens U/17 fik medaljer med sig hjem.

FCN U/19 spillede 2-2 i Aalborg mod AaB og slutter dermed et fint forår af på en rigtig god måde. En slutplacering som nr. 5 i U/19 Ligaen er ganske flot i betragtning af det meget vanskelige efterår, hvor holdet slet ikke kunne finde rytmen.

Foråret har været meget mere stabilt, og FCN U/19 slutter således af med 10 point ud af 12 mulige i sæsonens sidste fire kampe, selv om truppen også her i foråret har leveret flere spillere til Superligaholdet.

FCN U/17 kunne have bevaret håbet om sølvmedaljer med en sejr i Aalborg, men marginalerne var ikke med de unge tigre. Selv om FCN var spilstyrende i stort set hele kampen, blev det til et nederlag på 1-3 mod effektive AaB, der fik for nemme scoringer.

Med nederlaget ligger det fast, at FCN U/17 slutter med bronze, selv om enkelte hold fortsat mangler at spille en kamp, og derfor kunne FCN-spillerne allerede få bronzemedaljerne overrakt efter kampen i Aalborg.

Skuffelsen over nederlaget i sæsonens sidste kamp kan ikke tage glansen af bronzen, for det er en flot præstation at stå på podiet tre sæsoner i træk. Efter sølv i både 2015 og 216 og altså bronze i år, kan drengene passende gå efter guldet i næste sæson og glæde sig over, at de har leveret en flot indsats.

I denne uge sætter U/17 drengene så kursen mod Holland for at deltage i en stor international turnering, og bagefter kan både FCN U/19 og U/17 se frem til at skulle spille pokalfinaler.