FCN forlænger med Jakob Johansson

Kategorier

Jakob Johansson er udlejet fra FCN til HB Køge i denne sæson, og han har allerede scoret otte mål for HB Køge.

Boesenfoto.dk

18-årige Jakob Johansson har allerede spillet tre Superligakampe og rykker nu fast op i Superligatruppen.

FC Nordsjælland har netop forlænget kontrakten med angriber Jakob Johansson, der allerede fik sin debut på FC Nordsjællands Superligahold i august sidste år dagen efter sin 18 års fødselsdag i hjemmekampen mod AaB.

Jakob Johansson var også med her i sæsonens to sidste kampe hjemme mod FCM, hvor han spillede den sidste halve time, og ude mod Brøndby, hvor han var med fra start.

Jakob Johansson har spillet 14 U-landskampe for Danmark og scoret 6 mål. I U/19 Ligaen har han i denne sæson scoret 5 mål og var i sidste sæson én af ligaens flittigst scorende.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Vi er meget glade for at kunne bringe endnu en spiller fra eget Akademi ind i Superligatruppen. Jakob har været hos os siden han var U/15 spiller, og han har udviklet sig rigtig fint. Han yder altid maksimalt ved træningen for at forbedre sig, og vi ser store muligheder i ham.

– Jakob har her i foråret trænet meget med Superligatruppen og vist, at han har potentialet til at være med på det plan. Derfor har han også allerede fået spilletid i Superligaen, og hvis han fortsætter sin udvikling, som vi håber, bliver det til mange flere Superligakampe for Jakob Johansson, siger Carsten V. Jensen.

Jakob Johansson har været fire år i FCN og glæder sig til at fortsætte:

– Det er super fedt og føles som et skulderklap for hårdt arbejde. Det har været meget lærerigt at være i et elitemiljø, og nu bliver det jo bare endnu bedre. Jeg skal til at leve som professionel på fuld tid nu.

– Jeg var med på forårets træningslejr på La Manga, og det gav en hel masse. Og så har jeg været klar hele foråret, når der blev kaldt på mig. Det motiverer bare så meget at være med i de sjove kampe som den sidst i Brøndby med en fantastisk stemning, siger Jakob Johansson.

Facts:

Jakob Johansson
Født: 6. aug. 1998
Angriber
Kom til FCN/Farum Boldklub som U/15 fra Hvidovre
Trøje nr. 35