FCN ansætter kommerciel direktør

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

I starten af juni måned kunne FC Nordsjælland offentliggøre ansættelsen af ny administrerende direktør Søren Kristensen, som kommer til fra et job som direktør hos Nespresso Business Solutions.

Nu bliver FCN og Right to Dream organisationen styrket yderligere med oprettelsen af en stilling som kommerciel direktør. I den tiltræder engelske Jacob Naish, som begynder i FCN til oktober. Jacob Naish kommer til fra Fulham F.C. Foundation, hvor han lige nu arbejder som Head of Business Development. Tidligere har han også været tilknyttet Brighton & Hove Albion F.C.

Adm. direktør Søren Kristensen fortæller om ansættelsen:

– Jacob har med sine 14 år i fodboldbranchen en god erfaring. Han har arbejdet meget med CSR-strategier, kommerciel vækst og har stor viden indenfor de innovative måder at tilgå sportsbranchen på.

– Jacobs fokusområder bliver FCN’s internationale parternskaber samt fanrekruttering, der begge bliver områder, hvor FCN vil satse hårdt på at skabe en større loyal base for at kunne udvikle klubben, men også for at skabe bedre muligheder for de besøgende fans i Farum, fortæller Søren Kristensen.

Jacob Naish er født og opvokset i Bath i det vestlige England og kommer altså med erfaring fra Brighton & Hove Albion F.C. og Fulham F.C. samt arbejde i Asien, Afrika og Europa. 

FCN & Right to Dream
FC Nordsjælland har i samarbejde med Right to Dream videreudviklet sin efterhånden mangeårige strategi med at udvikle spillere på højeste niveau. Det har blandet andet resulteret i den yngste gennemsnitlige startopstilling i Europa samt 17 egenudviklede spillere i Superliga-truppen i 2016/17-sæsonen. Ligeledes er FCN den klub i verden med flest spillere udtaget til U/21 EM slutrunden.

Talentudviklingen sker nu i et integreret samarbejde og miljø mellem fodboldakademierne i Farum og i Ghana, der begge hører til blandt de bedste i Europa. Dette integrationsarbejde giver blandt andet udslag i længerevarende træningsophold på hinandens akademier og deltagelse i store internationale turneringer med hold, der er sammensat fra de to akademier.  Det skaber nogle unikke bånd mellem spillerne samt en gavnende kulturudveksling for alle.

Læs mere om Right to Dream HER.

English version here: FC Nordsjælland appoints Commercial Director