FC Nordsjælland søger servicemedarbejdere

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Du har nu muligheden for at arbejde for FC Nordsjælland, vi udvider vores database af unge servicemedarbejdere.

Som servicemedarbejder findes der arbejde i vores boder på stadion samt events til vores hjemmekampe, hvor vi gør alt, hvad vi kan for, at byde vores gæster velkommen samt give dem gode oplevelser og en service, der matcher gæsternes forventning.

Er du fyldt 15 år har du mulighed for at søge stillingen. Det er vigtigt, at du har lysten til at arbejde, samt lysten til at blive udfordret. Arbejdsopgaverne vil være varierende og arbejdstiden er bestemt ud fra kamptidspunkterne.

I FC Nordsjælland søger vi rigtig gerne unge mennesker som vil have ansvar og medindflydelse på deres arbejde, så hvis du viser den rette kvalitet, giver vi dig gerne ansvar.

Har du lyst til at være en del af FC Nordsjælland og være med til at gøre det til en oplevelse for vores gæster at komme til superliga fodbold, så send en ansøgning til Lukas Beyer Christensen på mail : lbc@fcn.dk

I din ansøgning skal fortælle lidt om dig selv som person, eventuelle tidligere eller nuværende arbejdspladser/opgaver, alder og hvor du bor. Du skal vedhæfte et billede i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt.