En ”Mini” forlængelse er på plads

Kategorier

Boesenfoto.dk

Mads ”Mini” Pedersen har kort før afrejsen til EM-slutrunden med U/21 landsholdet forlænget kontrakten med FCN.

20-årige Mads ”Mini” Pedersen blev for to år siden rykket op i Superligatruppen fra FC Nordsjællands U/19 mandskab, og i denne sæson har han fået sit helt store gennembrud på Superligaholdet.

FCN og Mads ”Mini” har netop underskrevet en kontraktforlængelse frem til 2020. Mads ”Mini” har i sine første to sæsoner i Superligatruppen spillet 44 kampe, og er her i foråret rykket lidt længere frem på banen, hvor det er blevet til seks assist og en fast plads i startopstillingen.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Mads Mini fortsætter hele tiden med at udvikle sig som spiller, og vi er meget glade for, at han også fremover har valgt at være en del af vores projekt med en Superliga-trup baseret på spillere fra egne akademier. Samtidig har han selv budt ind på flere områder i klubben og bl.a. taget ansvar for sit eget CSR-projekt. Kontraktforlængelser er altid noget særligt her i klubben fordi det betyder, at det er to parter, som har været glade for hinanden, og den udvikling og det samarbejde, som har været tidligere.

– Mini har et stort potentiale, og det kan blive til meget mere endnu. Nu ønsker vi ham og de øvrige FCN-spillere held og lykke ved EM-slutrunden og glæder os til fortsat at have Mads Mini Pedersen som en vigtig brik på vort hold til de kommende sæsoner, lyder det fra CV.

Mads ”Mini” Pedersen skiftede til Farum BK/FCN fra Hørsholm-Usserød tilbage i 2009 efter at have deltaget i specifik-træningen i godt et års tid. Og netop de mange år i Farum har betydet meget for Mini.

– Det var dejligt at få sat underskriften og få styr på fremtiden. Jeg har et ønske om at forsætte min udvikling som spiller og menneske. Klubben har lagt en god plan for mig selv og holdet i fremtiden, og den vil jeg gerne være en del af.

– Jeg har selvfølgelig en drøm om at komme til udlandet og prøve kræfter med det, og det skal nok komme en dag, når jeg er klar til det udviklingsmæssigt og personligt. Fokus er dog på de næste skridt her i FCN, og jeg glæder mig helt vildt til at være med til at tage det her hold endnu længere og spille sammen med drengene, som jeg har spillet med i 8-10 år, fortæller ”Mini”.

Facts om Mads ”Mini” Pedersen:

Alder: 20 år, årgang 1996
Debut: 24.09.2014
Ungdomsklubber: Snekkersten, Nivå-Kokkedal, Hørsholm-Usserød, Farum BK
Kampe: 44
U-landskampe: 25

Mads “Mini” Pedersen sætter sin signatur på den nye kontrakt frem til 2020.
Håndtryk mellem sportschef Carsten V. Jensen og Mads “Mini” Pedersen efter underskrivelsen af kontrakten.