3 FCN’ere med i dansk U/21 nederlag til Italien

Kategorier

Foto: Getty Images

Danmark tog søndag aften hul på deres U/21 eventyr i Polen mod Italien. Det var en stor mundfuld for det danske landshold, som tabte kampen med 2-0. Italienerne styrede det meste kampen og vandt også ganske fortjent, selvom Danmark spillede en flot taktisk kamp.

Andreas Maxsø og Marcus Ingvartsen startede begge inde for Danmark, mens Emiliano Marcondes kom på banen efter 80 minutter. Danskerne gik ellers til pause med 0-0 efter en god defensiv kamp, men uden at true italienerne offensivt. I 2.halvleg blev spillerne fra støvle-landet endnu farligere og Lorenzo Pellegrini scorede efter 54 minutter til 1-0 på et fremragende saksespark. Kort før tid lukkede den store og stærke Andrea Petagna til 2-0.

Danmarks bedste forsøg kom fra Andrew Hjulsager, som forsøgte sig fra kanten af feltet, men en sikker redning fra Gianluigi Donnarumma sørgede for at Italien ingen mål lukkede ind.

Næste gang Danmark skal i aktion er på onsdag, hvor de skal møde Tyskland, som vandt deres første kamp med 2-0 over Tjekkiet.

Stanislav Lobotka og Slovakiet spiller deres næste kamp allerede mandag aften kl.18.00 mod England.