Mads Mini: Vi skal stadig jagte alle muligheder

Kategorier

Boesenfoto.dk

Trods nederlaget i Lyngby kan FCN med en ny stærk slutspurt godt nå op til top fire igen. Mads Mini Pedersen drømmer fortsat stort før mødet med SønderjyskE hjemme i Right to Dream Park i morgen kl. 18.00

FC Nordsjællands lille venstrekant, Mads Mini Pedersen, har i dette forår skiftet trøjenummer fra 22 til nr. 5, og det nummer er der rigtig mange af hans modstandere, der har set.

Mini har nemlig med sin speed sat sin direkte modstander af så mange gange, at de kun har set rygnummeret, når han er spænet til baglinjen og har serveret en række målgivende indlæg. Mini er forårets assistkonge med fem måloplæg og en del flere, der burde have givet mål:

– Jeg bliver altid glad for at lave assist, og det kunne da være sjovt at toppe assistlisten. Det har været et godt forår for både mig og hele holdet. Vi har præsteret rigtig stabilt. Det blev grundlagt allerede i vores pre-season, der var rigtig god, og det har vi bygget videre på.

– Jeg befinder mig rigtig godt som midtbanekant i 3-4-3 formationen. Den gammeldags venstre back passede mig også fint, men den bandt mig mere defensivt. Min spillestil er mere offensivt baseret, og jeg er meget tryggere ved at buse frem, når jeg ved, at jeg har Mtiliga liggende bagved til at give lyd og dirigere.

– Han har altid støttet mig, og det er en fed position for mig med mulighed for mange løb op langs linjen. Jeg håber at lave mange flere assister men vil også gerne snart selv lave et mål. Jeg mangler selv at score og bliver drillet lidt for det i omklædningsrummet, siger den kun 20-årige Mads Mini Pedersen.

Han fik sit gennembrud på Superligaholdet sidste forår, men efteråret blev ikke helt så godt på grund af en skade lige efter sommerferien. Mini kom dog stærkt igen og har nu spillet 41 kampe for FCN.

Et lille vrid i knæet kostede ham deltagelsen i kampen mod FCK, men allerede mod Lyngby var han tilbage på holdet, og selv om det blev en rigtig skidt kamp for FCN, drømmer Mini alligevel stort:

– Det er stadig en spændende sæsonafslutning, og vi skal fortsat jagte alle muligheder i de sidste kampe. Så lang tid, vi kan nå noget, går vi efter det.

– Der kan ske meget endnu, og det ville være fantastisk med billet til europæisk fodbold. Og så håber jeg også at komme med på Danmarks hold til U/21 EM slutrunden i juni. Det har været ét af mine store mål hele foråret, og jeg føler, jeg har noget at bidrage med, siger Mads Mini Pedersen.

Hvis det lykkes at skaffe billet til Europa med FCN og at komme med til U/21 EM slutrunden, bliver der nærmest ingen sommerferie i år.

– Det vil heller ikke gøre mig spor. Jeg kvitter gerne sommerferie for EM og kvalifikationskampe til Europa League, men det bliver selvfølgelig en balancegang, for kroppen skal nok også have tid til at geare lidt ned på et tidspunkt, lyder det fra Mads Mini Pedersen.

Selv om der lige nu er et lille hul i tabellen op til Lyngby og FCM på 3. og 4. pladsen, har FCN slet ikke opgivet at nå op igen. Tigrene har to hjemmekampe i denne uge mod SønderjyskE tirsdag kl. 18 og mod FC Midtjylland lørdag kl. 14. En ny stærk slutspurt som ved afslutningen af grundspillet kan ændre alt, som da FCN skabte “miraklet” og sikrede billet til Mesterskabsspillet.

Det bliver to meget spændende kampe i Right to Dream Park. Køb billet HER