Vind en HUAWEI P10 i samarbejde med Telenor

Kategorier

I samarbejde med Telenor afholder FC Nordsjælland en konkurrence tirsdag i forbindelse med kampen SønderjyskE, hvor præmien er en fed HUAWEI P10 telefon.

Til seneste hjemmekamp mod FCK, gav Telenor en HUAWEI P10 til fanklubben for at vise stemningen på tribunen under kampen. Der blev hoppet, sunget og festet i stor stil på lægterne, og den gode stemning blev fanget med den uddelte telefon.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen om en HUAWEI P10 er at tjekke ind på Right to Dream Park på Facebook i forbindelse med kampen mod SønderjyskE og livestreame den gode stemning fra tribunen eller fanbaren, og så er du med i konkurrencen om en HUAWEI P10.

Klik HER, når du skal tjekke ind på Right to Dream Park.

Telenor udvælger vinderen dagen efter kampen mod SønderjyskE. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.