Værd at vide før dagens kamp i Lyngby

Kategorier

Marcus Ingvartsen satte klubrekord med sin 20. sæsontræffer i den seneste kamp mod FCK. Morten Nordstrand havde rekorden med 19 mål i sæsonen 2006/07.

Foto: Boesenfoto.dk

Lidt statistiske vinkler på lokalopgøret Lyngby-FCN i dag kl. 16.00.

vidste du at…

.…FCN har mødt Lyngby 12 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 5 gange, 2 kampe er endt uafgjort og 5 kampe er tabt. 5 af kampene er spillet i Lyngby, og her har FCN vundet 2 kampe, 1 kamp er endt uafgjort, og 2 gange har Lyngby sejret.

…denne sæsons første tre kampe mellem de to klubber har givet FCN to sejre og et enkelt nederlag. Senest vandt FC Nordsjælland med 2-0 hjemme over Lyngby i Mesterskabsspillets 1. runde.

…Marcus Ingvartsen har scoret i begge sejre over Lyngby i denne sæson, og han er i øjeblikket topscorer i Alka Superligaen med 20 mål. Ingvartsen har scoret i syv af FC Nordsjællands seneste otte kampe.

…tre spillere fik debut for FCN i den seneste 1-1 kamp mod FCK. Det var målmand Patrik Carlgren, Patrick da Silva og Martin Frese, der desværre blev skadet efter kun en halv times spil.

…3.pladsen i Superligaen giver direkte billet til Europa League, da årets pokalfinale bliver en kamp mellem nr. 1 og 2, FCK og Brøndby. Dermed bliver det nr. 4 i Superligaen, der får en kvalifikationskamp på hjemmebane mod nr. 7 om den sidste danske billet til europæisk fodbold.

…dagens dommer, den kun 41-årige Michael Johansen, er i gang med sin 10. sæson i Alka Superligaen. Han dømte senest en kamp med FCN, da tigrene i 28. runde spillede 1-1 i parken mod FCK.