Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Marcus Ingvartsen kan i dag sikre sig titlen som sæsonens topscorer i Superligaen.

Boesenfoto.dk

List statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag kl. 16.00 på Brøndby stadion

Vidste du at…

…FCN og Brøndby har mødt hinanden 45 gange i Superligaen, og samlet set har FCN kun 7 sejre, 11 kampe er endt uafgjort og 27 gange har Brøndby vundet. 20 af kampene er spillet i Brøndby, og her har Brøndby 14 sejre, mens 3 kampe er endt uafgjort og 3 med sejr til FCN.

…FCN vandt de to holds seneste møde på Brøndby Stadion med 3-2 i spillerunde 24, og med netop den sejr banede FCN vejen frem mod billet til Mesterskabsspillet.

…selv om Brøndby skal have overrakt sølvmedaljer efter kampen mod FCN, har tigrene faktisk hentet flere point end Brøndby i det afsluttende Mesterskabsspil. FCN har hentet 11 point i Mesterskabsspillet, mens Brøndby kun har fået 10.

…at kampen afgør, om FCN slutter på 5. eller 6. pladsen i første udgave af Superligaen med den nye struktur og afsluttende Mesterskabsspil for de seks bedste klubber. For at holde SønderjyskE bag sig, skal FCN hente samme antal point i Brøndby, som SønderjyskE eventuelt får med sig fra kampen i Parken mod FCK,

…kampen også bliver en direkte duel mellem Superligaens to mest målfarlige spillere. FC Nordsjællands Marcus Ingvartsens topper klart med 22 mål i Superligaen i denne sæson, mens Brøndby Teemu Pukki på andenpladsen står noteret for 19 scoringer.

…Marcus Ingvartsen netop er blevet kåret til ”Forårets Profil” af Tipsbladet i en afstemning baseret på pointgivning fra alle 14 cheftrænere i Alka Superligaen. Dermed følger FC Nordsjællands topscorer i fodsporet på mange store fodboldnavne. For et år siden gik den hæder til Thomas Delaney, FCK.

…FC Nordsjælland i sæsonens løb har benyttet 34 forskellige spillere i Alka Superligaen inden kampen mod Brøndby

…kampens dommer, 44-årige Lars Christoffersen, er i gang med sin 12. og sidste sæson sæson som Alka Superliga dommer. Lars Christoffersen slutter således sin lange dommerkarriere med Brøndby-FCN som sin Superligakamp nr. 180.