U/17 holder fast i toppen af Ligaen

Kategorier

Med 3-0 ude over HB Køge har FCN medaljechancer igen i år i U/17 Ligaen. U/19 måtte efter tre sejre i træk se sig slået 1-0 på udebane af FCK.

U/19 Liga: FCK-FCN 1-0 (1-0)
Mål: 38. minut 1-0

FCN U/19 gæstede fredag aften FCK, der topper Ligaen. Tigrene kom med tre sejre i træk som ballast og spillede deres chance, men kampen blev afgjort på et enkelt mål, som FCK scorede kort før pausen. Det var en god kamp, hvor FCN hele tiden arbejdede på at udfordre bedst muligt.

Cheftræner Morten Karlsen siger:

– Kampen var en god test for os som gruppe, hvor vi også havde en del af fremtidens hold med. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og jeg synes, der har været klare fremskridt.

– FCK er et godt hold uden at være prangende, og jeg glæder mig over, at vi var i stand til at byde dem på kamp hele vejen igennem, lyder det fra Morten Karlsen.

Næste opgave for U/19 er hjemme mod Silkeborg på lørdag kl. 13.

U/17 Liga: HB Køge-FCN 0-3 (0-2)
Mål: 7. minut 0-1 Frederik Christensen. 13. minut 0-2 Oliver Tølbøll Rimmen. 41. minut 0-3 selvmål.

FC Nordsjællands unge tigre startede kampen rigtig godt og bragte sig foran 2-0 i løbet af det første kvarter på en svær bane. Frederik Christensen scorede til 1-0 på oplæg fra Oliver Tølbøll. Det blev 2-0 ved Oliver Tølbøll med Mikkel Damsgaard som assist, men herefter faldt FCN i spilniveau, selv om tigrene stadig var meget dominerende på bolden.

Kampen blev endeligt afgjort allerede efter et minuts spil i 2. halvleg, hvor Oliver Villadsen gled igennem og sendte en giftig tværpasning ind foran mål. En HB Køge-forsvarer lavede selvmål hårdt presset af Oliver Tølbøll. Resten af kampen var FCN også dominerende men sløsede for meget til at få flere mål ud af det.

– Vi skulle have scoret flere mål i den kamp, som vi dominerede hele vejen igennem, men vi holdt ikke nok tempo i spillet i 2. halvleg, hvor der var for lette boldtab og for mange touch på bolden i opspillet. Der er stadig meget, vi kan arbejde på at forbedre, siger cheftræner Kasper Kurland.

Også U/17 har hjemmekamp mod Silkeborg på lørdag med kampstart kl. 15.15.