Tredje sejr i træk til U/19 i Ligaen

Kategorier

Nicolai Baden Frederiksen scorede et pragtmål efter kun 30 sekunders spil.

Både U/19 og U/17 spillede målrige kampe mod Lyngby. U/19 vandt med 5-4, mens U/17 tabte med samme cifre.

U/19 Liga: FCN-Lyngby 5-4 (2-1)
4. minut 1-0 Zackarias Faour. 28. minut 2-0 Maksym Fitel. 36. minut 2-1. 47. minut 3-1 Nicolai Frederiksen. 56. minut 3-2. 64. minut 3-3. 67. minut 4-3 Nicolai Frederiksen. 82. minut 5-3 Nicolai Frederiksen. 84. minut 5-4.

Efter et efterår med mange rutsjeture har FC Nordsjællands U/19 mandskab genfundet rytmen her i foråret, hvor det lørdag blev til den 3. sejr i træk i Ligaen og 6. sejr i de seneste 8 kampe. Siden FCN tidligt i foråret var på tur til Tyskland er det gået fremad både med spillet og den mentale tilgang til kampene.

Cheftræner Morten Karlsen siger:

– Det er dejligt at slutte sæsonen sådan af efter det, vi var igennem i efteråret. Både som hold og hvad angår de enkelte spilleres præstationer er vi blevet markant bedre. Det var en lidt underlig kamp mod Lyngby, hvor vi havde et fint overtag, men resultatmæssigt blev det alligevel meget tæt.

– Nu skal vi slutte godt af i Ligaen i sidste kamp ude mod AaB, og så har vi en pokalfinale ugen efter, siger Morten Karlsen.

FCN kom ret hurtigt foran mod Lyngby ved Zackarias Faour og det blev også 2-0 ved Maksym Fitel, før Lyngby begyndte at svare igen. Heldigvis for FCN tog Nicolai Frederiksen for alvor fat i 2. halvleg, hvor han med et hattrick sikrede sejren, så Lyngbys sidste reducering kun blev et trøstmål.

Nicolai Frederiksen har også sammen med holdkammeraterne Kasper Jørgensen og Magnus Kofod Andersen fået valg til Danmarks U/18 landshold, der 8. og 11. juni spiller to kampe mod Grækenland i henholdsvis Slagelse og Herfølge.

U/17 Liga: FCN-Lyngby 4-5 
Målscorere for FCN: Frederik Christensen 2 mål, Oliver Tølbøll 1 og Anton Pedersen 1.

FCN U/17 mistede et vigtigt skridt i kampen om medaljer, da hjemmekampen mod Lyngby blev tabt med 4-5, selv om tigrene var meget i boldkontrol og også var foran tre gange i kampen.

FCN forsømte imidlertid at lukke kampen på de muligheder, der bød sig, mens holdet var foran, og så blev der smidt for mange bolde væk. Det straffede Lyngby effektivt og sejrede 5-4 i en intens afslutning.

Dermed er FCN tvunget til at slutte stærkt af i de to sidste kampe i denne uge for at få medaljer. Først er det opgøret hjemme onsdag kl. 18.15 mod FCK, der nu også bejler til bronzen, og på sidste spilledag lørdag sluttes der af ude mod AaB.

Herefter skal U/17 afsted til en turnering i Holland i Pinsen og efter hjemkomsten gælder det en pokalfinale mod Hvidovre. Både pokalfinalerne for U/19 og U/17 spilles på Frederiksberg stadion onsdag 14. juni. U/17 kl. 18.00 og U/19 kl. 20.00.