Tranberg: Altid fedt med lokalopgør

Kategorier

Viktor Tranberg har 36 gange været en del af FCN-forsvaret. Nu bliver det Esbjerg der får glæde af hans duelstyrke.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands unge forsvarer, Viktor Tranberg, har en fortid i Lyngby og glæder sig derfor ekstra til fredagens kamp.

Der står meget på spil, når FCN i morgen fredag kl. 16 gæster Lyngby til lokalbrag. Det ligner også en meget afgørende kamp om muligheden for at vinde bronze og/eller være med i spillet om den sidste danske billet til Europa League, der går til 4. pladsen i en kvalifikationskamp på hjemmebane mod nr. 7.

FC Nordsjællands kun 20-årige forsvarer, Viktor Tranberg, har haft et forrygende forår, hvor han har været i startopstillingen i ni kampe i træk. Med en fortid på halvandet år i Lyngby som ungdomsspiller er kampen lidt ekstra speciel:

– Jeg kom til Lyngby som U/15 spiller og spillede derefter en sæson på U/17 i Lyngby, før jeg skiftede til FC Nordsjælland. Det er altid sjovt at besøge sin gamle klub og møde folk, der var en del af min hverdag dengang. Men jeg kommer nok ikke til at spille mod de tidligere holdkammerater, for de er ikke på Lyngbys Superligahold.

– Men udover gensynet med de kendte lokaliteter, er kampen noget særligt på alle måder. Der er virkelig noget på spil, og så er det altid fedt med lokalopgør. Det giver en masse stemning. Kampen er vigtig for alt, både den lokale prestige og de tre point, så det bliver en fed kamp at spille, siger Viktor Tranberg.

Han har været fast mand i den bagerste tremandskæde, siden FCN skiftede til 3-4-3 formationen, og det bekymrer ham ikke, at FCN til kampen i Lyngby må skifte på en del pladser i kæderne foran på grund af karantæner:

– Vi fik op til forårsstarten trænet gundigt i alle positioner og løbemønstre, så vi kan både skifte spillere på pladserne og skifte opstilling i løbet af kampen. Vi har flere variationsmuligheder, og alle kender mønstrene godt, så det gør ikke så meget, at vi har nye folk på nogle pladser, siger Viktor Tranberg.

Tag turen til Lyngby og støt tigrene i den vigtige kamp. Fanklubben Wild Tigers har arrangeret fælles tur. Læs om det HER