Superdrøn sikrer Ingvartsen ny målrekord

Kategorier

Marcus Ingvartsen kunne med sin flotte scoring mod FCM i lørdags tilføje endnu en mål-rekord til samlingen. Med 13 mål på udebane i denne sæson, topper FCN-frontløberen nemlig alletiders Superliga-liste over antal scorede mål på udebane af samme spiller i en sæson.

Bum! Marcus Ingvartsen hamrer knaldhårdt lædderet ind bag en sagesløs FCM-keeper til 1-0!

Samtidig sikrer den unge FCN-angriber sig en ny målrekord. Perlen i Herning var 13. scoring på udebane for Ingvartsen i indeværende sæson, og dermed overhaler han Thomas Thorninger, Morten Skoubo og Peter Madsen, der tidligere delte rekorden for 12 scorede mål på udebane i samme sæson.

Scoringen var samtidig den 19. i Alka Superligaen fra Ingvartsen i sæsonen, og dermed er han også topscorer i rækken på nuværende tidspunkt.