Stenløse Boldklub også med i FSN-fællesskabet

Kategorier

Samarbejdsaftalen mellem Stenløse Boldklub og FCN blev underskrevet i forbindelse med sidste uges Superligakamp i Right to Dream Park, hvor repræsentanter for de to klubber her er fotograferet på banen i pausen. Fra venstre Thomas Heede Arndt, FCN, Lars Stage, formand SB, Kim Madsen, bestyrelsesmedlem SB og Jens Andersen, FCN.

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland og Stenløse Boldklub har netop underskrevet en aftale, der gør Stenløse BK til en del af det store nordsjællandske fodboldsamarbejde.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland er et stort netværk af klubber, der samarbejder med Superligaklubben FC Nordsjælland. Med FCN som primus motor skabes der en masse relationer klubberne imellem i hele det nordsjællandske område, og nu bliver Stenløse Boldklub også en del af det fællesskab.

Stenløse Boldklub bliver klub nr. 45 i FSN-samarbejdet, og samarbejdsaftalen rummer mange muligheder. FC Nordsjælland har talentudvikling som et varemærke, og Stenløse BK kan som samarbejdsklub få en masse hjælp til klubbens store ungdomsarbejde. Både direkte ved inspirationstræning af de unge spillere via besøg af FCN-trænere, men også hjælp til udvikling af Stenløses egne ungdomstrænere.

I FSN-regi afvikles en række workshops for trænere, og der tilbydes også en regulær træneruddannelse. Desuden bliver Stenløse Boldklubs største talenter også tilbudt at prøve sig af ved specifiktræning i FC Nordsjælland ved siden af den almindelige klubtræning i Stenløse BK.

FC Nordsjælland glæder sig meget over nu også at få Stenløse BK med i fællesskabet:

– Vi har i den konstruktive dialog omkring klubsamarbejdet i flere omgange besøgt Stenløse Boldklub og fået et meget positivt indtryk af klubbens rammer. Og ikke mindst af de mange trænere, ledere og frivillige kræfter, der brænder for at udvikle klubbens potentiale til gavn for klubbens mange medlemmer, lyder det fra FC Nordsjælland to FSN-ansvarlige, Jens Andersen og Thomas Heede Arndt.

Lars Stage, ny formand for Stenløse BK, siger:

– For os er det essentielle i samarbejdet naturligvis udviklingen af ungdomsspillerne, men fokus er i lige så høj grad på udvikling og uddannelse af trænere. Uden dygtige trænere udvikles talenterne ikke.

– For at være en attraktiv idrætsforening i dagens samfund, så er man nødt til at bruge alle parametre med tilbud til både bredde og elite. Det er meget vigtigt for fremadrettet at drive en velfungerende amatørklub.

– Stenløse Boldklub er startet på en ny rejse med en ny bestyrelse, og det her er et af de første skridt på den vej, siger Lars Stage.