Rødt Stadion T-shirt giver adgang mod FCM

Kategorier

Når FC Nordsjælland byder op til sæsonens formentlig sidste hjemmekamp mod FC Midtjylland er der mulighed for at udnytte et tilbud, som giver dig en rød T-shirt samt billet til D-tribunen for kun 100,- kroner.

Trøjen kan købes online lige HER eller i FCN Shoppen. Trøjen og billetten skal under alle omstændigheder hentes i FCN Shoppen. Der er et begrænset antal trøjer.

Billigere for sæsonkortholdere og partnere
Har man allerede billet til stadion, men stadig gerne vil støtte op om den visuelle stemning og blive helt rød. Kan man som sæsonkortholder eller partner købe trøjen for kun 50,- kroner.

10% går til fanklubbens tifo-arbejde
Wild Tigers har gjort en stor indsats for at skabe en bedre stemning til forårets kampe, og det vil FCN gerne belønne ved at lade 10% af hver købt T-shirt gå til fanklubbens tifo-arbejde, således at Wild Tigers i fremtiden kan få bedre muligheder for at lave nogle flotte tifo’er til fordel for alle tilskuerne på stadion.

Tilbud på spilletrøje
Ønsker man at gå all in og købe den nye hjemmebanetrøje er der også lavet et tilbud på den. Ved køb af den nye hjemmebanetrøje får man samtidig billet til kampen mod FC Midtjylland. Trøjerne kan kun købes i FCN Shoppen.

Voksne: 400,- kroner for nye hjemmebanetrøjen + billet til FCM-kampen
Børn: 320,- kroner for den nye hjemmebanetrøje + billet til FCM-kampen

Tilbuddet kan kun bruges ved henvendelse i FCN Shoppen.