Reserverne slog OB med 2-1

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland tog mandag eftermiddag mod OB’s reserver og FCN mandskabet vandt kampen med 2-1 efter en stærk 2.halvleg, men også mange flotte redninger fra Patrick Carlgren i målet i specielt 1.halvleg var med til at sikre sejren.

1.halvleg startede med høj intensitet og rigtig mange chancer, og specielt svenske Carlgren sørgede for at OB ikke fik scoret før pausen. I flere omgang pillede han pynten af OB-angriberne med fremragende reflekser i målet.

Det var dog OB i det 56minut, som bragte sig foran. Der skulle en kanon-kasse til for at passere Carlgren. Izunna Uzochukwu sendte et langskud afsted, som klinede sig op ad stolpen. En flot scoring fra nigerianeren.

Målet vækkede FCN, og bare to minutter efter var der udlignet til 1-1. Souheib Dhaflaoui kom igennem OB-forsvaret efter flotte kombinationer, hvorefter Dhaflaoui fik sparket den i kassen med det der lignede en stivtå.

Indskiftede Jakob Johansson afgjorde kampen til fordel for FCN, da han i højreside af feltet fik bolden spillet dybt og med en flot afslutning sparkede modsat og ind langs stolpen. En flot afslutning af den unge U/19-angriber.

Herefter stod der FCN på resten af kampen, og med lidt mere skarphed havde tigerne scoret flere mål. FCN bringer sig på 2.pladsen med 10 point for 6 kampe reserveholdsligaen.

Assistentræner Søren Krogh sagde følgende efter kampen:

– Vi spillede en skidt 1.halvleg, det blev alt for individuelt. Vi fik justeret nogle ting i pausen, og det blev langt bedre. Mere intensitet, stærkere i duellerne og flere løb for vores holdkammerater. Når vi er samlet med spillere fra flere forskellige hold, altså med U/17, U/19 og Superliga-spillere så er sammenholdet, relationerne og ønsket om at gøre sine holdkammerater gode endnu vigtigere. Det fik vi vist i 2.halvleg, og stor ros til indskifterne der hjalp os til sejren, fortalt Krogh efter kampen.

Startopstillingen:

Patrick Carlgren
Abdul Mumin
Magnus Wørts
Patrick da Silva (60min, Benjamin Lund)
Marcus Gudmann (71min, Collins Tanor)
Victor Nelsson
Christian ‘TK’ Køhler
Mohammed Fellah
Mathias Rasmussen (65min, Jakob Johansson)
Souheib Dhafloaui
Nicolai Frederiksen (60min, Jonathan Amon)