Maxsø: Ærgerligt at vi ikke tager alle tre point i dag

Kategorier

Boesenfoto.dk

FC Nordsjællands spillere var skuffede over, at de måtte nøjes med uafgjort på en dag, hvor der var chancer til en sejr.

Normalt kan man ikke tillade sig at være skuffet over at spille uafgjort mod FCK, der ikke har tabt en kamp i Superligaen hele sæsonen, men FCN-spillerne hang noget med hovederne i omklædningsrummet efter dagens 1-1 kamp:

Andreas Maxsø udtrykte det således:
– Det er ærgerligt, at vi ikke tager de tre point i dag. Vi var et bedre hold end FCK i dag og leverede en solid kamp hele vejen igennem. Jeg synes, vi stod stærkt over hele linjen og havde chancerne til at vinde. Selvfølgelig er det på en måde godkendt, at vi nu har spillet 1-1 mod FCK tre gange i træk, men vi føler, vi kunne have vundet den her kamp.

– Vi holder dem fra ret mange chancer og holder dem væk fra vort mål. Selvfølgelig vil de vinde nogle 2. bolde, når de sender lange bolde frem, men vi står godt imod og præsterer stærkt over hele linjen. Vi har flere nye spillere på holdet, som alle går ind og gør det rigtig godt.

– Man kunne ikke mærke på vores spil, at der var skiftet på så mange pladser. Det viser, at de næste står klar og er skarpe, og det får vi brug for, siger Andreas Maxsø.

Patrick da Silva var én af de tre debutanter i dagens kamp og sagde:

– Dejligt at få debut. Det er jo det, man har gået og ventet på, og det var perfekt med en time på banen. Det er også altid lidt sjovere mod FCK. Jeg kunne jo også høre på FCK fansene, at de ikke havde glemt, hvor jeg kommer fra. Desværre mangler vi lige de sidste marginaler i at slå dem, siger den tidligere Brøndby-spiller.

Cheftræner Kasper Hjulmand evaluerede kampen således i omklædningsrummet:

– Vi sidder her og er skuffede, og det viser jo, hvor langt vi er nået. Vi skaber langt flere chancer end dem og giver meget lidt væk. Lad os holde det her niveau.