Maxsø: Det var vores egen skyld

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Selv om alle i FCN-lejren var bitre over FC Midtjyllands skandalemål til 3-0, var de også klar over, at de forinden selv havde gjort det til en svær kamp.

Det tog tid for FCN-spillerne at sunde sig ovenpå skuffelsen og nederlaget til FCM, der definitivt slukker drømmen om europæisk fodbold. Og selv om den kontroversielle FCM-scoring fyldte meget var der også selvransagelse. Andreas Maxsø udtrykte det således:

– Vi var jo selv skyld i det med den 1. halvleg, vi leverede. 2. halvleg var godkendt, men det er ikke godt nok, at vi ikke er klar fra kampstart og lader dem score et mål så hurtigt.

– Men selvfølgelig er godkendelsen af 3-0 målet ikke til at forstå. Der er ingen tvivl overhovedet ved nogen af de involverede spillere. Bolden er jo en halv meter ude over linjen. Alle kan se det, og linjedommeren har kun det ene job. Det er en gåde, at det kan ske.

– Det er meget irriterende lige nu, men vi kom stærkt igen. Det var vel en slags raseri-fodbold, og vi var tæt på det helt store comeback til sidst. Men nu må vi vinde i Brøndby i stedet, så vi kan slutte ordentligt af, siger Andreas Maxsø, der scorede sit første sæsonmål kort før tid.

Topscorer Marcus Ingvartsen måtte for en gangs skyld forlade banen uden at score:

– De får det hurtige mål, og det gør, at kampen bliver på deres præmisser. De stiller sig med mange nede bagved, og det var svært at finde rum at spille i. Det blev selvfølgelig bedre, da de havde fået to mand udvist.

– Jeg havde chancen for at score til sidst, men det er lige sent nok, at vi kommer i gang, siger Marcus Ingvartsen.