Mathias Jensen: Jeg er vel lidt i chok

Kategorier

Mathias Jensen spillede igen en god kamp mod FCM lørdag i Right to Dream Park og kan nu få debut på U/21 landsholdet.

Boesenfoto.dk

U/21-landstræner Niels Frederiksen satte idag navne på de spillere der skal repræsentere det danske landshold ved U/21 EM slutrunden i Polen i juni måned.

FC Nordsjælland kan bryste dig af at have hele fem spillere udtaget til truppen. Marcus Ingvartsen, Andreas Maxsø, Mads ‘Mini’ Pedersen, Emiliano Marcondes og Mathias Jensen skal alle med til Polen.

Hverken Mathias Jensen eller Mads ‘Mini’ Pedersen har været med omkring U/21-landsholdet i kvalifikationen, men et stærkt forår har spillet dem ind i truppen.

– Det havde jeg slet ikke set komme. Det er en kæmpe dejlig overraskelse, jeg er vel lidt i chok lige nu. Det skal vist lige synke ind, og jeg ved selvfølgelig godt at jeg nok ikke lige står klar til en startplads, men det er kæmpe stort og jeg er klar, hvis der bliver brug for mig, sagde Mathias Jensen efter han fik fortalt nyheden i formiddags på Restaurant Furesø Marina, hvor han var samlet med de 4 andre U/21-drenge.

Mads ‘Mini’ Pedersen har kæmpet hårdt hele sæsonen for at på opfyldt et af hans helt store ønsker.

– Ja, jeg har godt vidst at jeg ikke stod forrest, men jeg har haft det som et mål alligevel at komme med. Det er fedt, jeg glæder mig sindsygt meget. Det er nogle helt vildt gode spillere, vi skal op imod, så der bliver mulighed for at få fyldt i rygsækken til fremtiden, fortalte Mini.

Viceanfører i FCN Andreas Maxsø har været fast mand på Niels Frederiksens holdkort hele kvalifikationen igennem, og kunne derfor tage de lidt mere analyserende briller på.

– Det er jo et stort cadeau til drengene, de har virkelig spillet et flot forår. Mathias (Jensen, red.) har taget nogle store skridt i foråret, og været en afgørende faktor på vores midtbane. Mini og Emiliano har fået lagt slutprodukt på deres aktioner med mål og assist. Men udover de ting, så har de også rykket bundniveauet. Der er ikke de samme udsving i præstationerne, og det gør bare en forskel, sagde Maxsø.

Emiliano Marcondes har hele tiden været i periferien af truppen, og har været med i nogle kampe i kvalifikationen til slutrunden.

– Mega fedt at vi skal så mange med fra holdet. Det fortæller lidt om det talentarbejde, som laves i FCN. Der laves bare et godt stykke forarbejde af trænerne. Så er det op til os spillere at få foldet det ud. Det er kæmpe stort for klubben, for os selv og vores trænere, og ja, vores holdkammerater der også har hjulpet os. De har virkelig været et godt forår, fortalte Emiliano Marcondes.

På FC Nordsjællands Facebook-side kan man se video med Emiliano Marcondes, og på Instagram kan der ses video med Mads ‘Mini’ Pedersen.