Målfesten fortsætter og FCN kan stadig nå Europa

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Kom i Right to Dream Park til “Rødt stadion” kampen i morgen lørdag kl. 14 mod FC Midtjylland. FCN leverer topunderholdning hver gang.

I tirsdags gik FCN helt amok med storsejren på 4-1 over SønderjyskE hjemme i Right to Dream Park. Dermed holder tigrene et snit på to mål i hver kamp gennem hele foråret, så der er god grund til at forvente mange scoringer i sæsonens sidste hjemmekamp i morgen mod FC Midtjylland.

Det er også en kamp med masser af spænding. Ligesom FCN skabte miraklet i Herning på sidste spilledag i grundspillet og snuppede billetten til mesterskabsspillet, kan tigrene også stadig nå at gentage det kunststykke. Selv om FCN ikke fik hjælp af hverken FCK eller Brøndby her i ugens løb, er det stadig muligt at indhente både FCM og Lyngby, så den nuværende 5. plads kan veksles til en 4. plads, som giver en ekstra kamp om billet til europæisk fodbold.

Det kræver, at FCN både slår FC Midtjylland lørdag og vinder i Brøndby på sidste spilledag i Superligaen søndag 28. maj. I denne runde er det muligt for FCN at reducere afstanden til FCM og Lyngby til henholdsvis to og tre point, og lykkes det, kan FCN overhale et af de to hold på målstregen, hvis blot der bliver en vinder af kampen FCM-Lyngby.

Under alle omstændigheder bliver kampen i morgen kl. 14 en rigtig festdag i Right to Dream Park med et stadion klædt i rødt og fejring af en sæson, hvor FC Nordsjællands mange unge talenter er blomstret op og har leveret en masse pragtpræstationer. Her i foråret har FCN været Superligaens bedst spillende mandskab.

Marcus Ingvartsen er Superligaens suveræne topscorer med 22 mål og kan sagtens lægge et par stykker mere på. Emiliano Marcondes skal før kampstart hyldes for 100 kampe med tigeren på brystet, og fanklubben Wild Tigers vil også før kickoff hylde den spiller, de har valgt som årets spiller.

Kom og vær med til det hele. Køb billet HER