Ingvartsen må have et højere trøje nr.

Kategorier

Marcus Ingvartsen hamrede sit mål nr. 19 i kassen mod FCM og er klar til at bombe flere ind mod FCK.

I lang tid har FCN-topscorer Marcus Ingvartsen sigtet efter at nå sit trøje nr. i antal sæsontræffere, og det ramte han med et perlemål mod FCM.

Mål nr. 19 blev også kåret som rundens mål, da Ingvartsen klappede bolden i kassen i ren Marco van Basten stil. Desværre rakte den flotte træffer ikke til point, men Marcus Ingvartsen røg alene i spidsen på Alka Superligaens topscorerliste med sine 19 mål.

Scoringen gav også Marcus en Superligarekord, idet det var 13. scoring på udebane, og det har ingen tidligere præsteret. Rekorden for udebanemål i Superligaen var indtil i lørdags på 12 mål og delt mellem tre spillere, Thomas Thorninger, Peter Madsen og Morten Skoubo.

Nu, hvor Marcus Ingvartsen allerede har ramt sit trøje nr. med fem spillerunder igen, sætter den ambitiøse spiller sig naturligvis straks nye mål:

– Jeg vil rigtig gerne slutte som Superligatopscorer og hjælpe FCN til flere sejre. Mit mål for sæsonen har hele tiden været omkring 20 mål, og derfor satte jeg de 19 fra trøjen som en delmål.

– Men nu går jeg da efter en del flere. Jeg skal nok lave mindst tre fire stykker mere for at blive Superligatopscorer, så måske skal jeg have en trøje med et højere nummer, kommer det med et stort smil fra målfarlige Marcus Ingvartsen.

Han er kun 21 år og kan med næste scoring også snuppe klubrekorden, som tilhører Morten Nordstrand, der i sæsonen 2006/07 scorede 19 mål for FC Nordsjælland og blev delt Superligatopscorer med Rade Prica fra AaB.

Forhåbentlig kommer mål nr. 20 allerede i aften, når FCK kl. 19 gæster Right to Dream Park til storkamp med tæt besatte tribuner. Kom og vær med. Der er få billetter tilbage. Køb HER