Hjulmand: Vigtig kamp og vi får brug for støtte

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjællands cheftræner håber på mange FCN-fans som opbakning i den svære udekamp i Lyngby fredag kl. 16.00.

– Alle kan jo se, at det er en super vigtig kamp mod Lyngby, så vi får behov for al den støtte og larm fra tilskuerpladserne, som vi kan få. Vi kan love en helhjertet indsats og forhåbentlig belønne fansene for at komme og støtte.

Sådan lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand før fredagens lokalbrag i Lyngby, hvor der denne gang står meget mere på spil end den lokale prestige. Det er også en meget afgørende kamp i forhold til muligheden for at få bronzemedaljer og chancen for billet til europæisk fodbold.

Med en pokalfinale mellem FCK og Brøndby giver 3. pladsen i Alka Superligaen automatisk billet til Europa League, mens det bliver klubben på 4. pladsen, der på hjemmebane spiller en ekstra kamp om den sidste danske billet mod det hold, der ender på 7. pladsen.

– Vi jagter vores muligheder og ved, at vi skal levere en god kamp i Lyngby. Vi skal op mod et super rutineret mandskab, der forstår at mase resultater ud af alle kampe. Lyngby er et klogt spillende hold, men vi går som i alle kampe efter at vinde, siger Kasper Hjulmand.

Han må til kampen i Lyngby se bort fra tre spillere, der er udenfor med karantæne. Det er Emiliano Marcondes, Stanislav Lobotka og Karlo Bartolec, og desuden er et par spillede ude med skader. Så der skal ændres en del på holdet i forhold til den seneste kamp mod FCK:

– Sådan er det, og vi spiller med dem, der er klar. Jeg vælger altid at holde fokus på dem, vi har til rådighed. Og sådan er vores indgang til kampen i Lyngby også, siger Kasper Hjulmand.

Mod FCK var Mathias Jensen og Andreas Skovgaard i karantæne, men de kan begge være med igen.

Fanklubben Wild Tigers har arrangeret Awaytur til Lyngby-kampen. Læs om det HER