Hjulmand: Vi er toptændte til en fed test mod FCK

Kategorier

– Jeg håber virkelig, at der kommer mange mennesker på stadion til den kamp, siger FC Nordsjællands cheftræner.

Tilskuertallet i Right to Dream Park er stærkt stigende i dette forår, hvor FCN spiller med i Mesterskabsspillet. Ved den seneste hjemmekamp var der sæsonrekord med 6.300 tilskuere til kampen mod Brøndby, og de fik en pragtkamp at se, selv om FCN desværre ikke kunne udnytte alle de chancer, tigrene spillede sig til.

Nu står også den rekord for fald, for der bliver tæt på fuldt hus i Right to Dream Park, når FCN fredag aften kl. 19 kommer på besøg. De københavnske løver kan sikre sig det danske mesterskab med bare ét point, men FC Nordsjælland har spillet flot hele foråret og kæmper for bronzemedaljer og/eller billet til europæisk fodbold:

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig:

– Det bliver en fed test mod Skandinaviens bedste hold. Og endnu en fed kamp. Jeg håber virkelig, der kommer mange mennesker på stadion. Vi er toptændte og vil gøre alt for at gøre det bøvlet for FCK, som vi også har gjort i de seneste par kampe mod dem.

– Det bliver en svær kamp. FCK har vist en opblomstring igen på det seneste og kan lave en helt unik sæson, hvis de vinder pokalen og går ubesejret gennem Superligaen. Det er super kvalitet, hvad FCK har præsteret på alle fronter også internationalt og voldsomt flot arbejde.

– Der er ingen tvivl om, at vi skal folde os helt ud for at skabe tvivl hos dem. Det er vi opsatte på, men vi kan naturligvis ikke gøre det over alle 90 minutter. Der kommer også perioder, hvor de vil dominere, og det vil brænde på hos os. Vi skal slå til i gode perioder og prøve at kæmpe os gennem de svære, siger Kasper Hjulmand.

Han må se bort fra Mathias Jensen og Andreas Skovgaard til den kamp, da de begge afsoner karantæne, men til gengæld er den stærke midterforsvarer Andreas Maxsø tilbage efter en dag udenfor med karantæne. Og Godsway Donyoh er retur efter at have været i Ghana til begravelse i familien.

– Sådan vil det være på dette tidspunkt af sæsonen med spillere ud og ind af holdet. Der er altid spillere ude, og vi vælger kun at holde fokus på, hvem vi har til rådighed til kampen og stille det bedste hold med dem, siger Kasper Hjulmand.

Du kan stadig nå at få billet til kampen fredag aften kl. 19. Køb billet HER