B-tribunen er udsolgt

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Billetterne til udebane-afsnittet til fredagens kamp mod FC København er blevet revet væk, og dermed er der udsolgt på de 2.000 billetter afsnit B. Der er stadig billetter tilbage på FCK-familie afsnittet, som er C1 og C2. Men generelt begynder hele C-tribunen er være udsolgt, og det samme er gældende for A-tribunen.

KØB DIN BILLET HER

VIGTIGT!
Har du købt billetter til tribune A, D eller FCN-afsnit på C-tribune, er det ikke tilladt at bærer udeholdets farver eller logo. Har du købt billetter til udeholdsafsnit (stemning- og/eller evt. familieafsnit), er det ikke tilladt at bære hjemmeholdets farver eller logo.

Til kampe mod FCK har tilhængere af udeholdet kun adgang til udeholdets afsnit. Til FCK-kampe skal alle fans af udeholdet være medlem og medbringe medlemskort fra FCK AWAY.

Brud på ovenstående kan medføre bortvisning fra stadion. Billetkøb vil ikke blive godtgjort. Har du karantæne vil billetter ligeledes ikke blive godtgjort. Alle gæster bedes medbringe ID med billede som kan bekræfte alder.
Forcering af banehegnet er forbudt og kan medføre en afgift.
Rygning i Right to Dream Park er kun tilladt i de markerede ryge-zoner, som findes tæt ved indgangene.