Billedgalleri fra FCN Award Show 2017

Kategorier

Mange forskellige priser blev uddelt, da FC Nordsjælland i aftes afsluttede sæsonen med en festaften.

FC Nordsjællands årlige Award Show sluttede i aftes 2016/17 sæsonen af på festligste vis, og der blev både uddelt en række priser samt evalueret på sæsonen og sagt pænt farvel og tak til både en træner og nogle spillere.

Aftenens hovedpris som “Årets spiller 2017” gik som allerede offentliggjort i aftes til Stanislav Lobotka, der har spillet en helt forrygende sæson. Der var mange rosende ord med på vejen til Stanislav Lobotka fra cheftræner Kasper Hjulmand, der stod for overrækkelsen.

Superligatopscorer Marcus Ingvartsen med 23 mål i sæsonen, fik også klubbens topscorerpris overrakt af assistenttræner Søren Krogh, der har sit eget optællingssystem, hvor et mål, en assist og en assist til assisten vægtes lige højt med 1 point hver. Ingen kunne alligevel måle sig med Marcus Ingvartsen, der også har leveret pænt med måloplæg til holdkammeraterne.

Marcus Ingvartsen modtog også en anden meget vigtig pris i FCN-regi, nemlig som “Årets Værdispiller”. Det er en titel, der vægtes meget højt i FC Nordsjælland, og det er meget imponerende at opnå den status i en alder af kun 21 år.

Også en tredje titel blev det til for Marcus Ingvartsen, da Bajram Fetai kunne hylde ham for årets mål, nemlig scoringen i ren Marco van Basten stil mod FC Midtjylland i udekampen i Mesterskabsspillet.

Emiliano Marcondes blev kåret som “Årets Fighter” af den fysiske træner Mathias Zangenberg, der lovpriste Emilianos træningsiver, der til tider næste er så overvældende, at trænerne bliver nødt til at stoppe ham.

Mathias Jensen blev kåret til “Årets Talent” og modtog prisen af sportschefen for akademiet, Jan Laursen, der også fik samlet alle trænerne bag udviklingen af talentet omkring prismodtageren.

Administrationssekretær/PA, Vibeke Lundsteen, hædrede seks frivillige for en fantastisk indsats gennem hele sæsonen og navnlig i forbindelse med kampafvikling. Fire af disse var til stede ved Awarden: Merete Nørkjær, Daniel Pihl, Tom Sivert og Kristian Jensen, mens Erik Andersen og Lars Kristoffersen desværre ikke kunne være der og modtager hæderen senere.

Bestyrelsesformand Tom Vernon kårede “Årets Tiger”, som er prisen til en klubansat, der har gjort noget helt særligt i årets løb. Den gik til U/15 træner Alexander Riget for en kæmpe indsats for sammensmeltningen af klubbens to akademier, det danske og Right to Dream I Ghana.

Tom Vernon sagde også tak til assistenttræner for Superligaholdet, Søren Krogh, for 10 års tjeneste i FC Nordsjælland. En tradition for at hædre trofaste medarbejdere, som blev startet ved sidste års Award.

Endelig var der farvel og tak for en super indsats til assistentræner Otto Addo, der stopper efter halvandet år i FCN for at kunne være mere sammen med familien i Hamburg. Kasper Hjulmand satte ord på Otto Addos betydning for FCN, mens det var sportschef Carsten V. Jensen, der fik mikrofonen for at sige farvel og tak for indsatsen til to unge spillere, der skal ud og søge mere spilletid i andre klubber. Det er Souheib Dhaflaoui og Benjamin Lund, der forlader Superligatruppen nu.