Asante: Nu ser vi frem til kampen mod FCM

Kategorier

FCN-spillerne havde grund til jubel efter den flotte kamp og storsejren over SønderjyskE.

Foto: Rie Neuch

Ernest Asante var en nøglespiller i sejren over SønderjyskE, og ghaneseren glæder sig nu til lørdagens hjemmekamp mod FC Midtjylland.

– Jeg er glad for målet og en god assist. Nogle gange lykkes det det, og det vigtigste var, at vi vandt i dag. Vi prøvede at gøre det, vi har trænet i, og det gik fint før pausen, siger Ernest Asante, der i 1. halvleg havde en vigtig fod med i begge FC Nordsjællands scoringer.

– Fra 2. halvlegs start tænkte vi måske for meget på den sidste hjemmekamp mod Sønderjyske, hvor vi smed det hele væk. Det ville vi for alt i verden undgå en gentagelse af. Derfor blev spillet måske ikke helt så godt efter pausen.

– Men vi vandt, og det er det, der tæller. Nu kan vi se frem til en fantastisk spændende kamp på lørdag mod FC Midtjylland. Vi er stadig med, siger Ernest Asante.

Stanislav Lobotka havde bebudet, at han snart vil score sit første mål for FCN, men han brændte en giga chance ved stillingen 2-1 og måtte bruge sin humoristiske sans i “forklaringerne” bagefter:

– Ja, jeg havde lovet at score, men jeg gemmer målet til der virkelig er brug for det. Det skal nok komme, men vi kunne klare os uden i dag, så det må blive næste gang, kommer det med et grin fra den unge slovak, der igen gjorde det glimrende på FC Nordsjællands midtbane.

Kroaten Karlo Bartolec blev kåret som Man of the Match og var også involveret i en masse gode ting:

– En assist og et indlæg, der gav straffespark. det er da helt godt, og vi skaber mange chancer. Det er første gang, jeg er kåret som kampens spiller, og det er jeg meget stolt af.

– Jeg synes, vi spiller godt, og vi kan også vinde på lørdag over FC Midtjylland, hvis vi spiller som i 1. halvleg i dag, fastslår Karlo Bartolec.