Værd at vide før dagens kamp mod SønderjyskE

Kategorier

Marcus Ingvartsen har scoret i de seneste fire kampe i træk.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spiller Langfredag kl. 15.30 i Haderslev mod SønderjyskE i Mesterskabsspillet. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp.

Vidste du at…

…FCN og SønderjyskE har mødt hinanden 29 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 12 sejre, mens SønderjyskE har vundet 11 gange, og 6 kampe er endt uafgjort. 12 af kampene er spillet i Haderslev, og her har FCN vundet de 5, mens 2 er endt uafgjort og 5 med sejr til sønderjyderne.

…den seneste kamp mellem de to hold også blev spillet i Haderslev, hvor det endte 0-0 i 21. spillerunde lige op til vinterpausen.

…FCN kan tage til Haderslev som ubesejret i de seneste seks kampe, der har givet to uafgjorte kampe mod FCK samt sejre over Brøndby, Silkeborg, FC Midtjylland og Lyngby.

…kampens dommer, den kun 29-årige Morten Krogh, er i gang med sin 1. sæson i Alka Superligaen. Han har kun dømt to kampe med FC Nordsjælland tidligere, og det var begge de seneste opgør mod Lyngby, 1-0 sejren i Lyngby og 2-0 i sidste hjemmekamp.

…Marcus Ingvartsen har scoret i de seneste fire Superligakampe i træk og ligger nr. 2 på topscorerlisten med 16 mål i sæsonen. Kan Marcus Ingvartsen score igen mod SønderjyskE, vil han tangere Tommy ”Brolægger” Olsens klubrekord fra 2003 med scoring i fem kampe i træk.

…FCN i foråret har scoret 14 mål og dermed er det mest scorende hold sammen med FCK og Brøndby i forårets første 7 kampe. SønderjyskE har scoret 7 mål i foråret.

…ingen af holdene har spillere i karantæne til dagens kamp.

…Mikael Uhre er topscorer for SønderjyskE med 4 sæsontræffere.

…SønderjyskE, forkortelse for Sønderjysk Elite, er i gang med sin 9. sæson i træk i Superligaen, og at klubben i sidste sæson fik sit historisk bedste resultat med sølvmedaljer.