Værd at vide før kampen mod FCK

Kategorier

Emiliano Marcondes er kåret som månedens spiller i marts og hædres før kampen.

Lidt statistiske vinkler på dagens kamp i Telia Parken mod FCK kl. 18 i Mesterskabsspillet.

Vidste du at…

…FCN og FCK har mødt hinanden 44 gange i Superligaen, og samlet set har FCK 29 sejre, 8 kampe er endt uafgjort og kun 7 gange har FC Nordsjælland vundet. Kun to af disse FCN-sejre er hentet i Parken.

…Godsway Donyoh afsoner en spilledags karantæne efter sin advarsel mod Lyngby. FCK har to spillere i karantæne. Det er Mathias Zanka Jørgensen og Erik Johansson.

…kampens dommer, 41-årige Michael Johansen, er i gang med sin 10. sæson i Alka Superligaen. Han dømte senest for FC Nordsjælland i den fantastiske kamp i efteråret, hvor FCN vandt 4-3 hjemme over Viborg.

…Emiliano Marcondes før dagens kamp får overrakt beviset på, at han af TV-selskaberne er kåret som månedens spiller i marts. De to andre nominerede er også på banen i Parken. Det var nemlig klubkammerat Marcus Ingvartsen og Federico Santander fra FCK.

…FCK ikke har tabt en kamp i Parken siden 15. august 2014, hvor FC Midtjylland vandt 2-1 i Parken. FCK møder også op til kamp mod FCN som ubesejret i hele denne sæson i Alka Superligaen.

…FC Nordsjælland kommer med fire sejre på stribe og fem kampe i træk som ubesejret. Det er fire år siden, FCN sidst vandt fire kampe i træk, og vinder tigrene over FCK vil det være en tangering af klubrekorden.