U/19 til turnering i Düsseldorf i Påsken

Kategorier

Morten Karlsen: Det bliver hård matchning, som drengene kan lære af.

FC Nordsjællands drenge skal spille mindst fire kampe og forhåbentlig flere, inden de vender retur på tirsdag fra den tyske turnering.

– Det drejer sig om at give truppen noget international matchning på højt niveau og nogle andre udfordringer end i det daglige. Vi skal også træne i at vinde kampe på svære betingelser. Det er egentlig en årgang 97 turnering, men vi stiller primært med yngre spillere fra årgang 98, 99 og endda enkelte årgang 00. Så vi får virkelig hård matchning, lyder det fra U/19 træner Morten Karlsen.

Der er afgang til Düsseldorf Skærtorsdag, og turneringen består af to grupper med hver fem klubber, der spiller alle mod alle. Der spilles to gruppekampe fredag og to mere lørdag. Alle kampe er på 2 x 25 minutter. De to bedste i hver gruppe går til semifinaler søndag, mens de to på tredjepladsen spiller en placeringskamp om turnerings femteplads.

FCN tager afsted med 19 spillere, og heraf er fem fra Right to Dream akademiet i Ghana. Det er Collins Tanor og Abdul Mumin, der normalt er en del af U/19 truppen i FCN, og desuden er det Clinton, Fofana og Abu Sadiq, der også jævnligt er med omkring træningen i Right to Dream Park.

Drengene kan forvente stærk modstand, da nogle af de hold som deltager er Red Bull Salzburg, Liverpool, Borussia Mönchengladbach, Benfica Lissabon, Cruzeiro EC og 1. FSV Mainz 05.

Kampprogrammet ser således ud for gruppekampene:

Lørdag kl. 13:30 FCN-Fortuna Düsseldorf.
Lørdag kl. 18:00 FCN-1. FSV Mainz 05.
Søndag kl. 11:00 FCN-Red Bull Salzburg.
Søndag kl. 15:30 FCN-Japan Highschool Selection.