Tigrene får brug for al støtte i Herning

Kategorier

FCN-spillerne har givet fansene mange gode oplevelser i foråret både hjemme og på udebane.

Foto: Rie Neuchs

Tag med Wild Tigers på sæsonens sidste lange Away-tur på lørdag.

FC Nordsjælland er fortsat med fremme i den tætte kamp om bronzemedaljer og europæisk fodbold. Udekampen på lørdag kl. 16 mod FC Midtjylland kan blive meget afgørende i det spil, og FCN-spillerne får hårdt brug for opbakning i Herning.

Wild Tigers er igen klar til at tage turen til Herning, og du kan stadig nå at tilmelde dig sæsonens sidste lange Away-tur. Sidst bussen gik til Herning var det en fantastisk oplevelse for alle. Det var her, FCN skabte miraklet og sikrede billet til Mesterskabsspillet.

FCN har i det hele tage forkælet sine medrejsende fans i dette forår med sejre i Brøndby, Herning og Haderslev og uafgjort i Parken mod FCK. Flottere kan det næsten ikke gøres på svære udebaner, så der er god grund til at tro på endnu en fantastisk oplevelse i Herning på lørdag.

Der er busafgang fra Right to Dream Park kl. 11.30 og sidste frist for tilmelding på torsdag.

Læs alt om Wild Tigers turen HER