Rønne IK klar som ny samarbejdsklub

Kategorier

Flemming Bæhrentzen og Benny Dam Pedersen fra Rønne IK klar til at underskrive samarbejdsaftalen med FCN, flankeret af spillerne Benjamin Lund og Frederik Christensen, som er kommet til FCN fra Rønne IK.

Rønne IK har leveret flere talenter til FCN, og nu bliver den meget aktive bornholmske klub også en del af Fodbold Samarbejde Nordsjælland.

Kort tid før Påske fik Fodbold Samarbejde Nordsjælland endnu en klub fra Bornholm med i det store netværk af samarbejdsklubber, da der blev underskrevet kontrakt med Rønne IK.

Rønne IK er en meget aktiv klub, som er stærk omkring talentudvikling. Klubben er således allerede repræsenteret i FC Nordsjællands Superligatrup ved Benjamin Lund, der har sin fodboldopdragelse fra Rønne IK. Det samme har Frederik Christensen, der er en del af U/17 Ligatruppen i FCN.

Ungdomsformand hos Rønne IK, Benny Dam Pedersen, siger:

– Vi har i flere år sendt spillere til større klubber og kan se en rigtig god ide i at have et tæt samarbejde med en Superligaklub. Vi har gode erfaringer med de spillere, der er kommet til FC Nordsjælland, så det var et oplagt valg for os.

– Det bliver et samarbejde, som vi vil gå helhjertet ind i. Vi vil være meget aktive, for samarbejdet skal være til gavn for begge klubber, og det er vi sikre på, at det også bliver, lyder det fra Benny Dam Pedersen, der underskrev kontrakten sammen med bestyrelsesmedlem og træner Flemming Bæhrentzen.

Også FSN-ansvarlig hos FC Nordsjælland, Jens Andersen, glæder sig til det nye samarbejde:

– Rønne IK ser ud til at blive en ekstrem aktiv klub, der er klar til at stille krav til både dem selv og til os, for at begge parter får mest muligt ud af det. Og de har rigtig godt styr på talentpleje i Rønne.

– Samarbejdet indebærer både, at vi kommer til Bornholm med en række FSN-trænere for at give inspirationstræning til deres trænere og spillere, og de vil også komme herover og deltage i en masse af de aktiviteter, vi tilbyder alle klubberne i FSN, siger Jens Andersen.

Benjamin Lund, Flemming Bærentzen, Benny Dam Pedersen og Frederik Christensen med den FCN-trøje, signeret af alle Superligaspillerne, der nu kommer hjem i klubhuset i Rønne IK.