God 2. halvleg ikke nok for reserverne i Viborg

Kategorier

Jakob Johansson Fik det sidste kvarter på banen i Danmarks U/20 landskamp.

Foto: Boesenfoto.dk

FCN havde det svært i 1. halvleg af dagens Reserveholdskamp i Viborg og tabte kampen med 0-1.

FC Nordsjælland led sit første nederlag i forårets medaljeslutspil i Reserveholdsturneringen. Dagens lange tur til Viborg sad tigrene i benene i hele 1. halvleg, som Viborg kontrollerede. Ganske fortjent kom Viborg også foran med 1-0 efter en halv times spil.

2. halvleg var betydeligt bedre set med FCN-øjne. Tigrene overtog styringen af kampen og gav ikke chancer væk som i 1. halvleg. FCN skabte også selv to tre gode muligheder for at få udlignet, men den sidste skarphed manglede.

Indskiftede Mathias Rasmussen havde et meget nærgående forsøg, og en afslutning fra Jakob Johansson fik en forsvarer blokeret op på overliggeren, og så forblev det ved 1-0 til Viborg.

FC Nordsjællands assistentræner Søren Krogh siger:

– Jeg synes, vores 2. halvleg var rigtig god, mens 1. halvleg var for meget spil fra side til side uden at skabe chancer. Og så mødte vi et fysisk stærkt Viborg-mandskab. Det fysiske pres fik vi spillet os bedre ud af efter pausen, og vi skabte de chancer, der burde have givet udligningen. Vi jagtede den hele tiden men var ikke skarpe nok, lyder det fra Søren Krogh.

Reserveholdsturnering 3. april:

Viborg-FCN 1-0 (1-0)

FC Nordsjællands startopstilling:

Patrik Carlgren
Marcus Gudmann, Abdul Mumin, Andreas Skovgaard, Clinton Antwi
Christian “TK” Køhler, Victor Nelsson, Kudus
Ernest Asante, Souheib Dhaflaoui, Jakob Johanson

Indskiftere fra bænken:

Peter Jensen
Kasper Jørgensen
Mathias Rasmussen
Zackarias Faour
Magnus Wørtz
Danso