Patrick da Silva fik comeback for reserverne

Kategorier

Patrick da Silva her under sin genoptræning på træningslejren i Spanien.

Foto: fcn.dk

Venstrebacken Patrick da Silva spillede for første gang i FCN-trøjen, da reserverne tidligere i dag mødte Silkeborg IF i reserveholdsligaen. Kampen kom Silkeborg bedst ud af, da de vandt med 3-1 i en tæt kamp.

FCN styrede spillet, men det var Silkeborg som viste den største effektivitet, da de på deres to eneste afslutninger i 1.halvleg scorede og dermed gik til pause med en 2-0 føring.

Mohammed Fellah, som også var tilbage fra en skade reducerede, men SIF fik lukket kampen til 3-1.

For Patrick da Silva var det hans første kamp siden juli måned, hvor han blev korsbåndskadet. Da Silva skrev tidligere på året under på kontrakt med FCN og efter nogle hårde måneder med genoptræning fik han altså 30 minutter på banen.

Assistenttræner Søren Krogh fortalte følgende efter kampen:

– Generelt for kampen var, at vi manglede den sidste timing i gennembrudsspillet og vores positioner og vilje til at angribe feltet. Vi havde ellers god kontrol men manglede det sidste, på den sidste trejdedel af banen. Derudover var vi ofte for passive i defensiven og tillod ganske enkelt 3 lette mål som aldrig burde have været der. Det var positiv at få et par spillere tilbage i kamp, det kan være med til at skubbe resten af truppen og skabe ydereligere konkurrence om pladserne, fortalte Søren Krogh.