Melby-Liselejes U/10 drenge på besøg

Kategorier

Melby_Liselejes drenge på besøg i Right to Dream Park.

Drengene fik både en inspirationstræning og en rundvisning i Right to Dream Park.

FC Nordsjællands nye samarbejdsklub Melby-Liseleje, har i Påsken haft sine dygtige U/10 drenge på besøg i Right to Dream Park til inspirationstræning og efterfølgende rundvisning på stadion, sammen med trænere og forældre.

Det blev til 80 minutters intens træning inde på stadion, hvor drengene også fik lejlighed til at hilse på og få taget billeder med nogle af Superligaspillerne inden træningen.

Selve træningen startede med teknisk træning, hvor der virkelig blev dykket ned i detaljerne. Derefter nogle øvelser med orientering og positionering, inden der til sidst blev spillet til mål og med konkurrencer. Efter endt træning, fik drenge, trænere og forældre en rundvisning i Right to Dream Park.

– Det var super fedt at have besøg af Melby-Liseleje, som vi er rigtig glade for at have lavet samarbejde med. Det var nogle meget dedikerede U/10 drenge, som deltog i træningen, så alt i alt en fornøjelse at arbejde med dem et par timer, siger René Klok, sportslig koordinator i FCN.