Maxsø: Vi gav ikke mange chancer væk

Kategorier

Andreas Maxsø havde mange dueller med Federico Santander og slap godt fra de fleste.

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland leverede en meget disciplineret indsats i Telia Parken, og defensiven var igen meget stærk med god intern kommunikation.

Det var ikke til at se, at det nærmest var et rent U/21 mandskab, FCN stillede med. Anfører Andreas Maxsø var styrmand og meget tilfreds med indsatsen over hele linjen:

– Det fungerede igen meget fint. Vi gav ikke mange chancer væk, og vi var gode til at bakke hinanden op. “Skov” tog bare over for “Palle” i dag og faldt straks ind. Det er dejligt, at alle kender sin rolle, så vi kan skifte ud uden problemer.

– Vi vidste godt, at vi skulle stå stærkt i forsvaret for at få point, for man kan ikke forvente at få mange målchancer herinde. Det fik vi heller ikke, så det var dejligt, at Marcus hamrede den ind, som han fik. Det var et godt point, men det er tæt i kampen om tredjepladsen, så vi fortsætter bare med at tage én kamp af gangen, lyder det fra Andreas Maxsø.

Marcus Ingvartsen fik sat sin 16. sæsontræffer ind og nød det efter lige at have lavet straffespark:

– Ovenpå straffesparket var det godt at komme så hurtigt tilbage. Deres føring nåede ikke at sætte sig, så de fik kontrol på kampen. Jeg synes, vi var godt med hele vejen, men vi mangler lige 10% i coolness for at få skabt lidt støtte målchancer.

– Mod FCK får vi ikke noget foræret i omstillinger. De samler sig lynhurtigt i forsvaret efter et boldtab, så skal vi skabe chancerne, skal vi være bedre til at udnytte mellemrummene og have mere ro over spillet på den sidste tredjedel af banen.

– Det kommer, når vi får lidt mere erfaring. Men det var meget vigtigt, at vi fik et point og igen fik vist stabilitet og kynisme i holdet. Der er styr på forsvaret, og alle arbejder for hinanden, siger Marcus Ingvartsen.