Marie Kruse elever besøgte FCN på vej til skolefinale

Kategorier

Spillerne fra Marie Kruses Skole får her gode råd af Kasper Hjulmand før skolefinalen i morgen.

I morgen kl. 15.00 spiller Marie Kruses Skole finale i Ekstra Bladets skoleturnering i Odense, og i dag fik Farum-drengene lidt gode råd med på vejen fra Kasper Hjulmand og FC Nordsjællands  Superligaspillere.

Marie Kruses Skole i Farum står overfor noget stort, der får hele skolen med lærere, elever og forældre op på det højeste spændingsniveau. I morgen torsdag kl. 15 står drengene fra Farum-skolen nemlig i finalen i Ekstra Bladets traditionsrige fodboldturnering for skolehold mod Stjernevejskolen fra Horsens.

Og som optakt til den store dag, gæstede hele holdet fra Marie Kruses Skole i formiddags Right to Dream Park og fik en lille pep-talk og nogle gode råd med på vejen fra FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand og Superligaspillerne, som de fik en snak med lige inden dagens træning.

Marie Kruses Skoles rektor, Carsten Gade, siger:

– Det er første gang nogensinde, at vi er kommet så langt, og det har været med til at opbygge en fantastisk stemning på skolen. Det skaber fælles kultur og sammenhold, og flere af spillerne går også med en drøm om at blive professionelle fodboldspillere engang, så det er stort for dem at komme her og møde FC Nordsjælland.

Næsten hele Marie Kruses skolehold består af drenge, der har rødder i Furesø kommune, og langt de fleste spiller til daglig fodbold på U/15 og U/17 i Farum Boldklub. De får massiv opbakning til finalen på Odense stadion i morgen, for Marie Kruse sender flere busser afsted som support med eleverne fra 7. til 10.klasse.

Holdet styres af idrætslærer Allan Kristensen, som fik en god snak med Kasper Hjulmand om den forestående opgave, som alle glæder sig vildt til:

– Det er nogle rigtigt dygtige spillere, vi har, og de snakker aldrig om risikoen for at tabe. Det handler kun om at vinde hver gang, og det gør det også i morgen, siger Allan Kristensen.

I FC Nordsjællands Superligatrup har Lasse Petry prøvet at stå i en finale i Ekstra Bladets skoleturnering for Egeskolen i Værløse:
– Det var tilbage i 2007/08. Vi vandt og jeg scorede et mål. Det var en fantastisk sjov dag, som man aldrig glemmer, så spillerne her har grund til at glæde sig til oplevelsen, siger Lasse Petry.

Marie Kruses Skoles finalehold fik en let gang træning i Right to Dream Park, inden de mødte Kasper Hjulmand og alle FCN-spillerne til lidt fælles leg med bolden og et fælles holdbillede.

FC Nordsjælland ønsker drengene held og lykke i finalen.

Læs alt om skolefinalen HER

Herunder er lidt billeder fra dagens besøg i Right to Dream Park.