Ingvartsen: Håber på rigtig mange tilskuere mod Brøndby

Kategorier

Marcus Ingvartsen har scoret til 4-1 og omfavnes af måloplægger Mathias Jensen.

Foto: Getty Images

– Vi havde en god følelse hele vejen igennem og kontrollerede kampen. Det var fantastisk i 2. halvleg, og nu glæder vi os til mødet med Brøndby. Jeg tror, vi har super gode chancer for at vinde, lyder det fra Marcus Ingvartsen.

Med sine to træffere i Haderslev kom FCN-topscorer Marcus Ingvartsen op på siden af Superligatopscorer Pukki med 18 mål, så også på den front kommer der ekstra fokus på kampen, når FCN søndag 23. april kl. 16 tager imod Brøndby.

Og Ingvartsen indskrev sig i FC Nordsjællands klubjournaler, da han med scoring for femte gang i træk også tangerede Tommy “Brolægger” Olsens 14 år gamle rekord. Brolæggeren lavede et mål i hver af sine fem kampe i træk, men Marcus valgte lige at krydre sin rekord med en ekstra scoring:

– Ja, jeg måtte lige lægge lidt på med et 6. mål i de fem kampe, kommer det med et grin fra Ingvartsen, der nu også er tæt på at ramme sit rygnummer 19 i sæsonscoringer:

– Det skal helst ikke stoppe med 19, men det er mit minimummål for sæsonen. Det var dejligt at få score igen i dag. Vi fik også rigtig meget plads til sidst, hvor de virkede trætte.

– Selv om de førte ved pausen, synes jeg, vi havde en god følelse hele vejen igennem. Vi blev ved med at køre bolden godt rundt og følte, at det nok skulle komme på et tidspunkt. Det var også dejligt med opbakningen fra flokken af fans, der havde taget turen til Haderslev.

– Nu glæder vi os til hjemmekampen mod Brøndby og håber på en masse tilskuere til den kamp. Som holdet spiller lige nu, har vi også en god chance for at slå Brøndby, lyder det fra Marcus Ingvartsen.

Hans sidste mål blev skabt af en perfekt stikning fra Mathias Jensen, der også i dette forår har fået vist sine store kvaliteter på midtbanen. Mathias Jensen lovpriser holdånden:

– Vi spiller god fodbold, tror på os selv og hjælper hinanden. Og det er hele truppen, der er med til at skabe det her resultat. Det er virkelig holdånd, der præger det hele, og alle støtter hinanden.

– Det er helt fantastisk at vinde 4-1 i Jylland. Modstanderne har svært ved at dække os op i øjeblikket, og det var også et godt rygstød med opbakningen fra de medrejsende fans. Den kunne vi sagtens høre hele tiden, og den hjalp os meget, da vi var bagud.

– Vi laver en fejl, vi ikke plejer at lave i de bagerste rækker, og den udnytter de. Derfor blev vi måske lidt for bange for at lave de simple afleveringer ind mellem deres kæder. I 2. halvleg fandt vi de mellemrum mellem kæderne og fik bygget spillet videre derfra. Mere variation i spillet og bedre spil i mellemrummene var den store forskel på de to halvlege, siger Mathias Jensen, der også glæder sig til næste udfordring hjemme mod Brøndby.